facebook

Герой-коханець Ургант: журналісти опублікували подробиці його романтичних пригод

Один з найвідоміших телеведучих Росії і найближчих країн Іван Ургант той ще герой-коханець.

Як і годиться, початківець-Казанова одружився в 18 років. Як тоді йому здавалося, це була “кохання всього життя “. Як повідомляють перевірені джерела, батьки Вані не схвалювали цей шлюб, але “молодий і гарячий ” вирішив поступати так, як велить йому серце. Першою обраницею тоді ще маловідомого Урганта була Карина Авдєєва.

Карина Авдєєва - перша дружина Івана Урганта
Карина Авдєєва – перша дружина Івана Ургант

Як часто трапляється в молодіжних сумбурних романах, знайшов свою любов Ваня в таборі.

Перше розлучення в 18 років

Ваня Ургант

Батьки Івана були праві, і шлюб з Кариною довго не прожив – не минуло й року, як пара розбіглася. Заява про розлучення було подано через шість місяців після весілля. Ех, а як романтично все починалося!

Як пише журнал Нью Магазин, доля Карини склалася добре – вона ще двічі вийшла заміж, обидва рази невдало. Зараз вона заміжня втретє, і вже не живе в Росії.

Наступні кілька років Іван Ургант провів в любовній самоті, і лише через деякий час зустрів нову даму серця. Нею стала телеведуча Тетяна Геворкян. Після тривалих відносин Іван захотів узаконити стосунки, завести дітей, проте Таня марила кар’єрою – їй було ніяк не до кухні і виховання дітей. Не дивно, що пара розбіглася. Незабаром Тетяна вийшла заміж за бізнесмена Олександра Нізаметдінова.

На третій раз спроба створити щасливу сім’ю для Івана Урганта увінчалася успіхом. І щастя, як виявилося, було під носом. Він випадково зустрів у рідному місті Пітері колишню однокласницю. За чашкою кави вони розговорилися, і між Іваном і Наталею Кікнадзе ніби пробігла іскра.

Дружина Івана Наталя

Тепер вони виховують трьох дітей – двоє спільних дочок і дочку Наталії від попереднього шлюбу.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.