facebook

«Прозоре і коротке». 38-річна Брежнєва здивувала сміливим образом: все зло Еріці Герцег

Віра Брежнєва - знаменитість міжнародного рівня. За нею стежать, нею захоплюються, її люблять і з нетерпінням чекають на різних заходах.

Така популярність перенеслася в і Інстаграм-аккаунт знаменитості, де за її життям стежать майже 12 мільйонів фоловерів. Їх Віра регулярно радує відвертими нарядами, цікавими ракурсами і несподіваними новинами. Днями Брежнєва вирішила запалити інтерес шанувальників занадто відкритою сукнею, яка повністю складається зі стразів.

Мінімум тканини, максимум стразів – яскравий наряд Брежнєвої “наробив шуму ” в Інстаграм

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCDRWQykCHgy%2F&is_from_rle

 

Нещодавно Віра Брежнєва відвідала один із заходів в Києві. Там співачка провела яскраве шоу з українським артистом Монатіком. Концерт під назвою “ВЕЧЕРіНОЧКА ” пройшов в одному зі столичних нічних клубів. Як і годиться, дрес-код повністю відповідав заходу – яскраве коротке плаття зі стразами, відкритий бюст. Все це доповнює нюдовий макіяж і недбало укладені локони.

У коментарях прихильники засипали улюблену артистку компліментами, і нагадали їй про те, що вона в своєму віці виглядає просто сліпуче.

Популярне

Схожі статті

Куряча печінка по-берлінськи: готують в багатьох ресторанах, та в мене виходить не гіршою — дешево та смачно

Навіть німці не змогли б утриматися від того, щоб скуштувавши вашу страву! Не сумнівайтесь, все вийде, як у ресторані. А якщо щось піде не так, завжди можна звинуватити погоду чи положення зірок.

Роздає автографи та керує елітним авто: Олена Кравець потурає примхам 8-річного сина. Прогресивне виховання

Життя знаменитостей часто схоже на казку: розкішні будинки й автомобілі та звісно ж, слава. Але що відбувається, коли дитина виростає в такій атмосфері й мріє про власну зірковість ще в юному віці? 

Раніше чутки про роман відкидала, а зараз переймається його серцем: Злата Огнєвіч хоче побачення з Хливнюком

Іноді сценічні образи та пісні так влучно відображають внутрішній світ артистів, що починаєш асоціювати їх із реальністю. Така доля спіткала Злату Огнєвіч з Андрієм Хливнюком.