facebook

Дан Балан знову з Брежнєвою: шанувальники на вухах, удар для Тіни Кароль

Шоу "Голос країни " оголосило новий формат свого проведення, і поки етап відбору проходить в соціальній мережі Інстаграм.

За задумом творців, спочатку всі охочі повинні проголосувати за хіт селебріті. На голосування виставлені дві пари – Монатік і Віра Брежнєва з хітом “ВЕЧЕРіНОЧКА “, і Дан Балан з Оксаною Мухою з треком “Все пробачати “. Потім охочі потрапити в проект повинні будуть записати свій кавер на пісню переможця, і опублікувати його з відповідними хештегом. Шанувальники впевнені – через те, що колишні колеги по кліпу і пісні Дан Балан і Віра Брежнєва зійшлися в конкуренції, буде жарко.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCDgucS-AxW_%2F&is_from_rle

У Дана немає Шансів: названа причина, по якій Балан програє, а Тіна буде витирати йому сльози

Під публікацією “Голос країни” в Інстаграм розгорілися обговорення. Шанувальники стверджують – трек “Вечеріночка” грає з кожнох праски, а ось пісню Дана Балана і Оксани Мухи складно назвати хітом. Саме тому шанси при голосуванні не рівні.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCDl3zWIAfIc%2F&is_from_rle

 

Однак поки що продюсери шоу не коментували такий формат підбору учасників та не вносили змін до правил.

Відзначимо, проведення головного вокального конкурсу в Україні онлайн – вимушені заходи, на які довелося піти, щоб не допустити поширення епідемії коронавірусу.

Популярне

Схожі статті

Раніше чутки про роман відкидала, а зараз переймається його серцем: Злата Огнєвіч хоче побачення з Хливнюком

Іноді сценічні образи та пісні так влучно відображають внутрішній світ артистів, що починаєш асоціювати їх із реальністю. Така доля спіткала Злату Огнєвіч з Андрієм Хливнюком.

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.