facebook

Павло Прилучний викинув Агату Муценіеце з серіалу «У клітці»

Після гучного розлучення з Павлом Прилучним Агата здивувала шанувальників - вона не буде брати участь в зйомках шоу «Авантюристи мимоволі».

Офіційно її пояснення базується на тому, що у неї зараз дуже щільний графік, і вона не змогла узгодити з продюсером дати зйомок.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCDnz_YVjhdz%2F&is_from_rle

 

Однак всі прекрасно розуміють, що проблема саме в колишньому, який теж працює в цьому проекті. Агата прийняла цей удар. Однак зараз її намагаються вигнати і з іншого спільного проекту “У клітці “.

Керівництво проекту “У клітці ” хоче замінити героїню Агати Мирославою Карпович – вирішила перейти дорогу по всіх фронтах

Коли Агата і Павло розлучилися, дівчина передчувала такий розвиток подій, і заявила: «Я сподіваюся, що все знімуть, і мене звідти не виписали, тому що продюсер – мій колишній чоловік. Ми разом там граємо ».

Сам Прилучний також не раз підкреслював – ніякі особисті взаємини не зможуть вплинути на роботу на знімальному майданчику. Однак не минуло й трьох місяців, як всі його обіцянки виявилися фальшю.

Днями агент Муценіеце повідомила що проти актриси вже починають плести інтриги. Крім цього, Агату досі не запросили на зйомки і не затвердили дати зйомок.

«Затик в одній точці. Зі мною веде переговори невідома особа, яке не погоджує нічого з генеральним продюсером – Теймуром Джафаровим. З цього питання я з Джафарова особисто не зустрічалася, один раз ми говорили по телефону, запросили сценарій, на що отримали відмову. А як артист може прийняти рішення без сценарію? Абсурд. Вперше стикаюся з тим, що вимагають підписати договір без ознайомлення зі сценарієм. Дивна історія … Називається: без мене мене женили. Чому приймаються рішення щодо мого артиста за нього? Чому переговори веде не генеральний продюсер, а невідоме мені обличчя, про чиї повноваження я не маю ніякого поняття. В наявності не аргументований саботаж », – написала шоу-агент Агати Маріам Андріївська.

Зараз ходять чутки, що “У клітці ” візьме на місце Агати Мирославу Карпович – актрису серіалу Татусеві дочки, яка, швидше за все, стала причиною уходу Прилучного з сім’ї.

Популярне

Схожі статті

Олександр Усик після польської каталажки постав на люди без волосся: Дмитро Гордон отримав брата-близнюка

Олександр Усик не втомлюється дивувати широкий загал. Боксер-чемпіон не лише на рингу витворяє дива, але й може станцювати гопака чи написати вірш. Тепер приголомшив лисою головою.

Роздивляємось фото, на кого більше схожі: як виглядають батьки Тіни Кароль, Тараса Цимбалюка, Каті Осадчої

Завжди цікаво поміркувати, на кого схожі знаменитості – на тата чи на маму. Сьогодні маємо можливість зіставити фото батьків й остаточно визначитися з цим питанням.

Побачення о 5 ранку й загальний осуд: кохання Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна пройшло чимало випробувань

Їхній заборонений роман розвивався на очах у всієї країни. Учасники талант-шоу Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко не могли приховати почуттів. Але наштовхнулися на осуд, адже чоловік був одружений.

Знаменитості перемістилися в інший світ: як виглядають могили Білоножка, Матвієнко та Чапкіса

Вони мали численну армію шанувальників за життя. Та й тепер, коли нещадна жінка з косою забрала їх в інший світ, про них пам'ятають і відвідують місце останнього прихистку.

Друга вагітність приносить прикрощі: 30-річна Анна Кошмал не може втиснутися ані в штани, ані в спідницю

Відтоді як Анна Кошмал сповістила про те, що перебуває при надії вдруге, акторці довелося зазнати чимало неприємних митей. Щоправда, зірка ставиться до всіх незручностей з оптимізмом.

Павло Зібров чудово провів час з подругою, а Ірина Федишин – з другом: що на це скажуть їхні другі половинки

Павло Зібров та Ірина Федишин – люди глибоко сімейні. Та іноді дозволяють собі прогулянки зовсім не з другими половинками, а зі своїми вірними друзями.