facebook

Білоруський співак Макс Корж закликав зупинити протести

Популярний виконавець звернувся не тільки до своїх шанувальників, а й до всіх, хто його чув і знає.

У своєму Інстаграм Максим зробив офіційну заяву – він просить прислухатися і зупинити насильство. Фанати відреагували на цей пост неоднозначно.

“Я це бачу на власні очі перебуваючи в Мінську ці 2 ночі. Пацани, гальмуйте “

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCDwTV3nluKh%2F&is_from_rle

 

Відомий музикант написав, що прямі зіткнення і наслідки – це страшне рішення, яке несе шкоду всім сторонам. Корж зробив акцент на тому, що слід вимагати від своїх лідерів інших методів впливу, а конфлікти розпалюють ще більші конфлікти.

“Пацани. На сьогодні Ви перемогли. Гальмуйте СЬОГОДНІ рух. (Я говорю тільки про сьогоднішній день) Ви показали що можете дати відсіч. Навели шуму на весь світ. Жорстких відеоматеріалів вистачить на місяць вперед щоб не згаснути. Ця тема (прямі зіткнення) сьогодні не спрацює в плюс. Ту «перемогу з дня на день» про яку вам пишуть у телеграмі на даний момент прямими зіткненнями об’єктивно одержати нереально “, – написав у себе на сторінці в Інстаграм Макс Корж. Варто відзначити, що з неділі на вулицях практично всіх міст Білорусі не вщухають протести. Громадяни країни незадоволені діями влади. Йдеться про фальсифікацію на виборах на користь Олександра Лукашенка, і потім про силові розгоні демонстрантів.

Популярне

Схожі статті

“Я не став батьком”: Володимир Дантес висловився про виховання дітей Кацуріної від першого шлюбу

Володимир Дантес зізнається, що почуває себе щасливим, виховуючи дітей своєї коханої Даші Кацуріної. При цьому співак навіть не намагається замінити їм батька.

“Видалася нагода”: Ірина Федишин вперше показала свою маму, яка виглядає нереально стильно і молодо

Відома українська співачка Ірина Федишин зачарувала мережею фотографією з мамою, з якою вони схожі як дві краплі води. Сімейним знімком знаменитість поділилася у соцмережах.

Діти Камалії повернулися в Україну після 3 років життя у Лондоні: від найбагатшого тата до найбагатшої мами

11-річні доньки Камалії Арабелла і Мірабелла після майже трьох років життя у Лондоні повернулися в Україну. Співачка зізнається, що дуже сумувала за дівчатами і зараз почувається щасливою.

Олександр Усик після польської каталажки постав на люди без волосся: Дмитро Гордон отримав брата-близнюка

Олександр Усик не втомлюється дивувати широкий загал. Боксер-чемпіон не лише на рингу витворяє дива, але й може станцювати гопака чи написати вірш. Тепер приголомшив лисою головою.

Роздивляємось фото, на кого більше схожі: як виглядають батьки Тіни Кароль, Тараса Цимбалюка, Каті Осадчої

Завжди цікаво поміркувати, на кого схожі знаменитості – на тата чи на маму. Сьогодні маємо можливість зіставити фото батьків й остаточно визначитися з цим питанням.

Побачення о 5 ранку й загальний осуд: кохання Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна пройшло чимало випробувань

Їхній заборонений роман розвивався на очах у всієї країни. Учасники талант-шоу Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко не могли приховати почуттів. Але наштовхнулися на осуд, адже чоловік був одружений.