facebook

Молода дружина Петросяна випадково оприлюднила свій номер телефону і домашню адресу. У Брухунової нерухомості на 280 мільйонів

Творець «Кривого дзеркала» пішов від Олени Степаненко до 31-річної помічниці. За рік спільного життя молода дружина Петросяна заволоділа нерухомістю на суму 280 мільйонів рублів. Тетяна Брухунова сама розкрила всі карти.

До особистого життя Євгена Вагановича не було б прикуто стільки уваги, якби не причина розставання з Оленою. Адже раніше здавалося, що їх союз — одна з небагатьох постійних в цьому світі речей. Однак насправді це було великою помилкою.

Євген Петросян і Олена Степаненко

Як розповів адвокат гумориста, який займався процесом розлучення, ще до цього тепер уже колишнє подружжя не жило разом як мінімум 15 років. Проте чутки говорять про те, що саме роман з Тетяною став початком кінця цього шлюбу.

Тетяна Брухунова

Різниця у віці між Петросяном і Брухуновою значна — 44 роки, але це не заважає їм будувати щасливу сім’ю. Принаймні, саме такий висновок можна зробити по публікаціях обраниці Євгенія в Instagram.

Тетяна Брухунова на території елітного ЖК «Садові квартали»

Дівчина любить розповідати підписникам про покупки і моменти з життя. На цей раз вона оступилася і випадково засвітила свою адресу та номер телефону в Instagram-stories. Пізніше Тетяна записала звернення, в якому заявила, що дані, які промайнули в бланку онлайн-замовлення, належать її помічниці:

«Ви думаєте, що я настільки дурна, щоб робити замовлення чого б то не було на себе? Ні! Прошу не обривати контакти моєму співробітнику. Мене ви там не почуєте», — стверджує героїня статті.

Петросян з Брухуново. на Новій хвилі-2019

Проте по вказаній вулиці Трубецька знаходиться елітний житловий комплекс «Садові квартали». Подружжя неодноразово викладали особисті фото з його території.

З’ясувалося, що 31-річна пасія Петросяна володіє нерухомістю в Москві на суму 280 мільйонів рублів — квартира за 30 і апартаменти за 250.

Пара живет в элитном жилом комплексе, а обнародованный Татьяной адрес этому соответствует
Пара живе в елітному житловому комплексі, а оприлюднена Тетяною адреса цьому відповідає

В останніх пара і живе, а їх площа становить ні багато ні мало 229 квадратних метрів. У квартирі є одна спальня, кабінет, гостьова кімната, масажна, кухня-вітальня, пара комор, пральня та навіть дитяча кімната з власним санвузлом і гардеробною.

План апартаментів Тетяни і Євгенія Вагановича

Оприлюднений номер теж належить Тетяні — спритні користувачі мережі підтвердили це, перевіривши його через спеціальні програми.

Популярне

Схожі статті

Якщо ви не знаєте, що робити зі своїм виноградом, приготуйте з нього мед: готується швидко та легко

Ось і у вас дозрів виноград. І що ж робити з цим багатством? Варення, компот і навіть вино заготовили, а врожаю ще багато. У нас на цей випадок є чудова пропозиція — приготуйте з нього мед!

Обидві грузинки, обох любили в Україні. Але такі різні! Порядна Гвердцителі та “найрозумніша” Канделакі

Грузинка — це більше, ніж просто національність. Це особлива культура, сила духу, любов до своєї землі й свого народу. І коли говоримо про грузинських жінок, на думку спадають дві дуже різні постаті.

Діти-емігранти. Хто з зірок відправив своїх нащадків за кордон: Наталія Мосейчук, Катерина Осадча, Кароль

Дискусії про українську ідентичність завжди гострі, а коли мова йде про дітей зіркових родин, що опинилися за кордоном, емоції тільки зростають. 

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.