facebook

Олег Винник не любить, коли його шанувальниць називають вовчицями: вовчиця у нього тільки одна і це Таюне

Вітчизняний натуральний блондин розповів, який сенс несе пісня «Вовчиця» особисто для нього. Виявляється, Олег Винник не любить, коли прихильниць його творчості називають вовчицями.

Співак став справжнім проривом на вітчизняній естраді ще кілька років тому. З тих пір його популярність тільки зросла, адже він встиг закохати в себе мільйони слухачок і прикувати до себе особливо пильну увагу преси.

Вовчицями фанаток Винника прозвали після виходу його пісні «Вовчиця». Вона перетворилася у справжній хіт, а мова в ній йде про голодну вовчицю, що дивиться на місяць і думає, що це «паляниця» та сподівається нагодувати нею маленьких вовченят. Крім того, вона втратила свою любов, від чого її серце плаче ночами.

«Хотілося з одного боку показати наївне творіння, а з іншого — заховану глибоку біль», — пояснив Олег.

Олег Винник

З огляду на глибокий сенс пісні, Винник не схвалює те, як називають його шанувальниць:

«Там йдеться про серйозні речі, а люди вихоплюють щось з контексту і починають римувати. Дуже багато хто ображається і я це помічаю. Мені самому не подобається таке нав’язування, хоча це вже стало якоюсь візитівкою».

Пізніше стало ясно, що цей хіт в якійсь мірі навіть став пророчим — «Вовчиця» написана за три роки до важких подій в Україні.

Шанувальниці Олега Винника

До речі, на концерти артиста ходять і чоловіки, незважаючи на те що більша частина його аудиторії — жінки. Особливо Олег радіє, коли глядачі приходять парами.

А ось недавно герою статті довелося виступити перед порожнім стадіоном. Вся справа в карантину, через якого можна влаштовувати масові зібрання людей.

Популярне

Схожі статті

Хто сказав, що сніданок має бути звичайним? Збивайте кабачки з кефіром: смачніше страви вранці годі й шукати

Традиційні бутерброди та каші вже давно стали частиною наших буднів, але є способи зробити сніданок цікавішим, смачнішим та, що не менш важливо, кориснішим.

Народить найвибагливіший знак Зодіаку: дружина Остапчука Катерина сказала, коли з’явиться їхній нащадок

Всі, хто цікавиться життям публічних людей, знають, що Володимир Остапчук та його друга дружина Катерина з нетерпінням очікують на поповнення в родині, бо ця пара ділиться найінтимнішими моментами.

Настирливо пхнеться в аристократи: Фреймут капітально омолодилась і повернула образ, на який клюнув Притула

Ольга Фреймут нині вирішила приміряти нову роль — і не абияку, а аристократки. Здається, що навіть англійські лорди нервово п'ють чай з печивом, коли чують про її новий "Клуб манер" у їхній столиці.

“Лід і полум’я”: Падалко, Бацман, Цибульська, Дорофєєва перетворилися на жінок-вамп у червоному

Якщо у гардеробі жінки є червона сукня, то вона вдягає її зазвичай в дуже особливих випадках. Падалко, Бацман, Цибульська, Дорофєєва похвалилися саме таким важливим атрибутом одягу.

Тепер зрозуміло, чому Андрій Данилко не має дружини та дітей: артист чесно розповів про своє особисте життя

Андрій Данилко досягнув неабиякого успіху в кар'єрі і став зіркою не лише в Україні, а й далеко за її кордонами. При цьому Данилко залишається самотньою людиною без сім'ї та дітей.

“Серйозний парубок!”: Дмитро Гордон показав, як виглядав 30 років тому – стрункий, не лисий і з Могилевською

Дмитро Гордон частенько останнім часом радує нас архівними світлинами. Ось знайшов фото майже 30-річної давнини, де позує з Наталею Могилевською. Журналіста неможливо впізнати, адже тоді мав волосся.