facebook

«Перевтілення»: 40-річна Анна Семенович схудла і показала спекотні знімки в купальнику

Екс-солістка групи "Блестящие ", яка прославилася своїм талановитим співом і пишним грудями, знову дивує зовнішнім виглядом.

Ефектна рудоволоса дівчина буквально з перших спроб вийти на сцену привернула увагу своєю красою. Однак роки не стоять на місці, і кожна людина проходить через вікові перетворення. У якийсь період Семенович набрала зайві “боки “, однак зараз з ними впоралася, і навіть засвітила гарячі фото в купальнику.

Шанувальники просто в захваті від талії Семенович: покращала, ягідка!

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCDtKj0coPOr%2F&is_from_rle

 

Свої шикарні форми співачка засвітила в купальнику, який відмінно підкреслив всі її принади.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCDWGj51KR2y%2F&is_from_rle

 

Додамо, в свої сорок років співачка все ж взяла себе в руки і добряче попрацювала над своїм тілом. Тому їй тепер можна публікувати фото і з лазні, і з басейну, і з моря, не соромлячись свого зовнішнього вигляду. Крім того, будь-яка, навіть найбільш відверта поза, буде виграшною.

Популярне

Схожі статті

“Блискуча маківка”: Ці міцні горішки стали лисими, але пишаються цим – Потап, Влад Яма, Євген Кошовий

Тема облисіння сьогодні є гострою серед багатьох чоловіків. Проте серед українських зірок є ті, хто не боїться змін у зовнішності та робить свою лису голову частиною особистого стилю.

Донька Ольги Фреймут від чоловіка “рагульства” з 15 років живе в США: як виглядає Злата Мітчелл – їй вже 18

Старша донька Ольги Фреймут Злата вже 3 роки живе в США. Дівчина зізнається, що вдячна собі за те, що мала хоробрість у юному віці поїхати далеко за океан.

Вони – одне лице, тільки молодша не стала такою відомою: історія життя та творчості двох сестер Ротару

Відомі українські сестри починали свою кар'єру багато років тому. Одна з родичок стала всеукраїнською зіркою, але іншій такої слави досягнути не вдалось.

“Нове прізвище – нове життя”: ексвіагрянка Надія Мейхер вже не співає – чим тепер займається попдіва

Останні роки підопічна Костянтина Меладзе Надія Мейхер не часто з'являється на публіці. Навіть усі пости в мережі видалила. Натомість тепер розпочала нове життя й повернулася до фанів.

“Лохми на голові”: зірки, які виходять у “світ” без салонної укладки – Каменських, Тіна Кароль, Ірина Білик

Деякі знаменитості без макіяжу і зачіски навіть не виходять з дому. В цей час одні з найпопулярніших артисток Тіна Кароль, Настя Каменських та Ірина Білик можуть вийти в люди навіть без зачіски.

“Актриси-конкурентки”: хто з українських красунь-акторок веде запеклі бої за ролі в найкращих серіалах

З розвинням українського кінематографу конкурувати за своє місце під сонцем стало багато акторок. Серед них можна виділити тих, з ким за провідну роль у кіно потрібно ще поборотися.