facebook

“Навіщо такі губіщі? “: Успенська без макіяжу після пластики налякала фанатів

Співачка Любов Успенська, яка вже розміняла сьомий десяток, вважається однією з найкрасивіших знаменитостей.

У свої 66 років вона виглядає підтягнуто, свіжо, стильно і привабливо. Це можна побачити по численних знімках в соціальній мережі, які збирають сотні лайків і компліментів від фоловерів. До речі, співачка не приховує, що час від часу вдається до допомоги косметологів і навіть пластичних хірургів. Однак, як відомо, пластика не завжди приносить ті результати, які хотілося б бачити.

Успенська перегнула палицю і занадто себе перекачала: сподівається, що це все скоро пройде

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCDhAWPVjaM-%2F&is_from_rle

 

У своєму Інстаграм-блозі легендарна співачка вирішила поділитися з фанатами чесної фотографією без макіяжу і укладання. Однак шанувальники розділилися на два табори, і завалили кумира коментарями. Одні вважають, що для свого віку Успенська виглядає блискуче, інші ж обурені – навіщо в 66 років залити себе силіконом і заколоти уколами?

Шанувальники зірки помітили, що на знімках її обличчя виглядає занадто неприродно, нагадує “якусь маску”. Сама Любов Успенська на критику ніяк не відкликана.

Популярне

Схожі статті

Донька Ольги Фреймут від чоловіка “рагульства” з 15 років живе в США: як виглядає Злата Мітчелл – їй вже 18

Старша донька Ольги Фреймут Злата вже 3 роки живе в США. Дівчина зізнається, що вдячна собі за те, що мала хоробрість у юному віці поїхати далеко за океан.

Вони – одне лице, тільки молодша не стала такою відомою: історія життя та творчості двох сестер Ротару

Відомі українські сестри починали свою кар'єру багато років тому. Одна з родичок стала всеукраїнською зіркою, але іншій такої слави досягнути не вдалось.

“Нове прізвище – нове життя”: ексвіагрянка Надія Мейхер вже не співає – чим тепер займається попдіва

Останні роки підопічна Костянтина Меладзе Надія Мейхер не часто з'являється на публіці. Навіть усі пости в мережі видалила. Натомість тепер розпочала нове життя й повернулася до фанів.

“Лохми на голові”: зірки, які виходять у “світ” без салонної укладки – Каменських, Тіна Кароль, Ірина Білик

Деякі знаменитості без макіяжу і зачіски навіть не виходять з дому. В цей час одні з найпопулярніших артисток Тіна Кароль, Настя Каменських та Ірина Білик можуть вийти в люди навіть без зачіски.

“Актриси-конкурентки”: хто з українських красунь-акторок веде запеклі бої за ролі в найкращих серіалах

З розвинням українського кінематографу конкурувати за своє місце під сонцем стало багато акторок. Серед них можна виділити тих, з ким за провідну роль у кіно потрібно ще поборотися.

“Курочка з рідного провулочку”: 51-річний Винник хворий, а куди поділася його надійна подруга Таюне

Бек-вокалістка і дружина Олега Винника Таюне вже майже 3 роки не виходить на зв'язок з прихильниками і не веде соціальні мережі. Виявляється, весь цей час артистка перебуває за кордоном.