facebook

Філіп Кіркоров не одягає одні і ті ж речі два рази: поп-король знову дражнить народ непристойно дорогими нарядами

Як справжній поп-король, Філіп Кіркоров не одягає одні і ті ж наряди по два рази. Протягом останніх декількох днів артист хвилював народ і дражнив публіку непристойно дорогими речами.

Вночі 12 серпня в самому елітному московському клубі пройшла закрита прем’єра кліпу на пісню «Ролекс» Кіркорова і Давида Манукяна, більш відомого за псевдонімом Дава. Там же Філіп Бедросович стягнув сукню з Ольги Бузової у всіх на очах, включаючи і коханого співачки.

Презентація спільного кліпу Кіркорова і Дави

Це було свято справжньої розкоші, гламуру і великих грошей, де не обійшлося без обміну дорогими подарунками, торта, феєрверку з широким розмахом.

Колишній чоловік Примадонни намагався максимально показати свою спроможність — він і хвалився новими кросівками за мільйон рублів, і подарував Давиду ті самі «Ролекси» за 16 млн.

Сам же король екстради просить всіх готувати калькулятори:

«Поки усы практикують математичні здібності, я потурбувався і залишив вам на десерт свої наряди і аксесуари від Louis Vuitton», — сказав Кіркоров.

Він має на увазі колекцію, яка ще не надійшла у вседоступний продаж. З чуток, футболка буде коштувати не менше 250 тисяч рублів, але для Філліпа ця сума аж ніяк не суттєва.

Кіркоров завжди постає в нових образах

За заявами артиста, він викуповує прямо з подіуму багато образів знаменитих модних будинків. Герой статті впевнений, що зірки такого рівня зобов’язані кожен раз з’являтися в новому:

«Не в моїх традиціях приходити на заходи в речах, які глядачі вже бачили. Люблю дивувати», — пояснив чоловік.

Цілком ймовірно, саме в цьому і секрет успіху Кіркорова, адже він протягом стількох років регулярно дає людям можливість обговорити його самого, його зовнішній вигляд, його пісні.

Популярне

Схожі статті

Слава Дьомін розповів, чому Ксенія Мішина відмовила йому у серйозних стосунках: “Фінансова складова”

Телеведучий Слава Дьомін не приховує той факт, що хотів мати стосунки з акторкою Ксенією Мішиною. Жінка хоч і приймала залицяння шоумена, та у серйозних стосунках йому відмовила.

Без мами: молодшій доньці покійної Анастасії Заворотнюк виповнилось 6 років – як виглядає Міла Заворотнюк

Сім'я акторки Анастасії Заворотнюк приховувала від публіки її молодшу доньку протягом 6 років. Та на днях старша дочка Заворотнюк Анна вперше показала 6-річну Мілу.

Чому Даша Астафʼєва неодружена і не має дітей: найкрасивіша жінка України чесно розповіла про особисте життя

Даша Астафʼєва цього року відсвяткувала своє 39-річчя, проте актриса та модель досі офіційно неодружена, та не має дітей. Чому доля знаменитості та найкрасивішої жінки країни склалася саме так?

Мірошниченки зворушливо привітали названу доньку з 9-річчям і розсекретили, що подарували: “Терпляче чекала”

9-річна Ангеліна вперше відсвяткувала день народження в колі родини, а не в дитячому будинку. Тімур та Інна Мірошниченки влаштували справжнє свято для дівчинки.

“Сором”: Настя Каменських викликала неоднозначну реакцію відвертістю. Відкрила огляд на усе і навіть більше

Відома співачка Настя Каменських нещодавно ошелешила публіку новою світлиною в соціальних мережах. Проте користувачі зовсім не захоплювалися красою артистки, а скоріш – навпаки.

“Вона сказала “Так”: Melovin неочікувано зробив пропозицію дівчині – обличчя щасливиці приховав за кадром

Ще зовсім недавно Melovin скаржився на нещасливе кохання, раніше робив пропозицію заміжній жінці. А тепер похвалився обручкою, яку подарував невідомій красуні.