facebook

Петросян поскаржився на відсутність концертів: карантин затягнувся

Через поширення епідемії коронавіруса для багатьох артистів естради почалася вимушена відпустку.

Простий по концертам пов’язаний ще і з тим, що після виходу з карантину у людей не залишилося грошей на відвідування різних заходів. Від цього постраждала відомий гуморист Євген Петросян. На це він сам поскаржився шанувальникам. Петросян уточнив, що дуже хоче скоріше вийти на публіку, і провести виступи.

Актори естради дуже схвильовані відсутністю концертів

Про це гуморист Євген Петросян розповів в Інстаграме.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCD5z7sTsxhe%2F&is_from_rle

 

“Не знаю, як в інших жанрах, а гумор, як спорт, вимагає щоденних тренувань. Раніше я говорив, що якщо артист не виходить на сцену місяць, він може відновитися протягом тижня-десяти днів. Якщо два-три місяці – це вже велика проблема. у нас виходить вже п’ять місяців. у мене в серпні скасували гастролі в Криму. Зараз «на волоску» висять виступу в Сочі і Адлері в кінці серпня. Там місцева влада досі нам нічого не говорять! “.

Однак на час вимушеної відпустки Євген не втрачає часу дарма, і займається власним здоров’ям. Так, минулого тижня він відвідав свого масажиста і зробив підтяжку обличчя.

І це все для того, щоб після затяжного карантину вийти на сцену, і порадувати шанувальників не тільки своїми гострими жартами, але й зовнішнім виглядом.

Популярне

Схожі статті

Якщо ви не знаєте, що робити зі своїм виноградом, приготуйте з нього мед: готується швидко та легко

Ось і у вас дозрів виноград. І що ж робити з цим багатством? Варення, компот і навіть вино заготовили, а врожаю ще багато. У нас на цей випадок є чудова пропозиція — приготуйте з нього мед!

Обидві грузинки, обох любили в Україні. Але такі різні! Порядна Гвердцителі та “найрозумніша” Канделакі

Грузинка — це більше, ніж просто національність. Це особлива культура, сила духу, любов до своєї землі й свого народу. І коли говоримо про грузинських жінок, на думку спадають дві дуже різні постаті.

Діти-емігранти. Хто з зірок відправив своїх нащадків за кордон: Наталія Мосейчук, Катерина Осадча, Кароль

Дискусії про українську ідентичність завжди гострі, а коли мова йде про дітей зіркових родин, що опинилися за кордоном, емоції тільки зростають. 

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.