facebook

Після смерті стала популярною, як і мріяла все життя. Історія успіху і великого горя співачки Юлії Началової

Співачка Юлія Началова, яка широко прославилася своєю музичною діяльністю на всю Росію, до сих пір, навіть через 1,5 року після смерті, вражає своєю історією.

Началова – справжній феномен вітчизняного шоу-бізнесу. Вона користувалася успіхом перед своєю смертю, однак після смерті фанати ніби зійшли з розуму – обговорюють її, влаштовують фан-зустрічі, масово ходять на могили. Батьки Юлії з болем переживають будь-яка згадка про неї, проте вже відійшли від страшної події 1,5-річної давності.

Юлія Началова приходить у снах своїй подрузі: співає, просить, скаржиться

Олена Кравець – російська співачка і подруга Юлії Началова. Нещодавно вона зробила шокуючу заяву – їй наснилася Началова. Нібито, там покійна артистка розповіла своїй подрузі, що її душить пам’ятник, через гранітну плиту неможливо відчути сонячні промені, а ось фото на пам’ятнику підібрано вдало. Крім того, Олена розповіла, що Юля уві сні їй співала.

Началова і Кравець

Батьки в це не вірять, зараз вони вражені критикою з боку фанатів Началова – нібито поставлений ними пам’ятник не відповідає статусу артистки.

Популярне

Схожі статті

“Блискуча маківка”: Ці міцні горішки стали лисими, але пишаються цим – Потап, Влад Яма, Євген Кошовий

Тема облисіння сьогодні є гострою серед багатьох чоловіків. Проте серед українських зірок є ті, хто не боїться змін у зовнішності та робить свою лису голову частиною особистого стилю.

Донька Ольги Фреймут від чоловіка “рагульства” з 15 років живе в США: як виглядає Злата Мітчелл – їй вже 18

Старша донька Ольги Фреймут Злата вже 3 роки живе в США. Дівчина зізнається, що вдячна собі за те, що мала хоробрість у юному віці поїхати далеко за океан.

Вони – одне лице, тільки молодша не стала такою відомою: історія життя та творчості двох сестер Ротару

Відомі українські сестри починали свою кар'єру багато років тому. Одна з родичок стала всеукраїнською зіркою, але іншій такої слави досягнути не вдалось.

“Нове прізвище – нове життя”: ексвіагрянка Надія Мейхер вже не співає – чим тепер займається попдіва

Останні роки підопічна Костянтина Меладзе Надія Мейхер не часто з'являється на публіці. Навіть усі пости в мережі видалила. Натомість тепер розпочала нове життя й повернулася до фанів.

“Лохми на голові”: зірки, які виходять у “світ” без салонної укладки – Каменських, Тіна Кароль, Ірина Білик

Деякі знаменитості без макіяжу і зачіски навіть не виходять з дому. В цей час одні з найпопулярніших артисток Тіна Кароль, Настя Каменських та Ірина Білик можуть вийти в люди навіть без зачіски.

“Актриси-конкурентки”: хто з українських красунь-акторок веде запеклі бої за ролі в найкращих серіалах

З розвинням українського кінематографу конкурувати за своє місце під сонцем стало багато акторок. Серед них можна виділити тих, з ким за провідну роль у кіно потрібно ще поборотися.