facebook

Каменських в леопардовому показала довгі ноги: точно краще Ірини Горової

Українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, не тільки класно співає, але і чудово танцює.

Тому не дивно, що у неї в Інстаграмі і ТікТок-акаунті кожен день виходять запальні відеоролики. Цього разу Настя порадувала леопардовим костюмом, який змінився на кежуал-наряд. Шанувальники відзначили – фігурка у Насті – що треба. Так ось чому Потап пішов від Ірини Горової.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCEADUsljMcQ%2F&is_from_rle

Дієти та заняття спортом допомогли Насті Каменских отримати шикарну форму, в якій вона зараз

Відзначимо, Настя і Потап не виступають разом вже майже три роки. Коли вони заявили про те, що артисти розходяться, для шанувальників це стало справжнім ударом. А ось самі діячі великої сцени стверджують – це новий крок на шляху розвитку їх як особистостей. З тих пір Потап повністю занурився в продюсування групи МОЗГИ. За ці роки у них вийшло кілька ульотних треків, які в прямому сенсі цієї фрази “грали з кожного праски “. Чого вартий тільки крайній трек “Чика Бомбина “, виконаний разом з солістом “Время и Стекло ” Позитивом. А ось Настя взяла псевдонім і теж почала хайп. Її пісні на іспанському – фішка довгоногої красуні. Гастролі NK приносили їй колосальні доходи поки не почалася епідемія коронавіруса. Зараз концертна діяльність тільки набирає обертів, тому Настя вже засвітилася в нічних клубах Одеси і Києва.

Популярне

Схожі статті

Таке хотів би вчудити кожен: Ольга Цибульська та MamaRika прокаталися на візочку у супермаркеті – 2 відео

Іноді так хочеться повернутися в дитинство й утнути щось таке, від чого адреналін зашкалюватиме. Наприклад, прокататися у візочку по супермаркету. Mamarika та Ольга Цибульська наважилися саме на це.

“Розквітла”: колега Лесі Нікітюк, який замінив Притулу, прокоментував її роман з хлопцем молодшим на 9 років

Не так давно знаменита телеведуча Леся Нікітюк привідкрила таємничу завісу та поділилася з шанувальниками імʼям свого обранця. Колега Лесі, Богдан Шелудяк, не залишився осторонь та дав свій коментар.

Мало хто наважиться одягти такі штани, але Даша Квіткова змогла: колір незвичайний, а ще й черевички чорні

Даша Квіткова, українська блогерка та інфлюенсерка, давно підкорила шанувальників ідеальним почуттям стилю. Нещодавно зірка показала, як правильно стилізувати широкі штани.

“Поради для тих, кому за 60”: як не стати “овочем”, щоб не бути тягарем для дітей та рідних

Зазвичай люди з віком починають переживати, що стають тягарем для власних дітей. Мовляв, безпорадні й не можуть допомагати, як раніше. Щоб уникнути подібної проблеми, дотримуйтеся цих порад.

“Блискуча маківка”: Ці міцні горішки стали лисими, але пишаються цим – Потап, Влад Яма, Євген Кошовий

Тема облисіння сьогодні є гострою серед багатьох чоловіків. Проте серед українських зірок є ті, хто не боїться змін у зовнішності та робить свою лису голову частиною особистого стилю.

Донька Ольги Фреймут від чоловіка “рагульства” з 15 років живе в США: як виглядає Злата Мітчелл – їй вже 18

Старша донька Ольги Фреймут Злата вже 3 роки живе в США. Дівчина зізнається, що вдячна собі за те, що мала хоробрість у юному віці поїхати далеко за океан.