facebook

«Задерла спідницю»: Жанна Бадоєва відповіла на критику, показавши ідеальні ноги

Популярна ведуча, яка прославилася програмою "Орел і решка " продовжує підкорювати нові вершини.

Не так давно вона завела власний тревел-влоги, де подорожує по світу і показує реальне життя жителів різних країн. Проект отримав назву “Життя інших “. Крім тревел-блогу вона веде ще і Інстаграм-аккаунт, куди не забуває регулярно викладати свої чарівні знімки.

Останні фото 44-річної Жанни Бадоєвої створили бурю обговорень, в очі кидаються довгі стрункі ноги

Передплатники Жанни скаржаться на те, що Бадоєва нібито занадто відкрито демонструє «неідеальні» ноги. Користувачі Інстаграм нібито розгледіли целюліт на знімках красуні і порахували ноги Бадоєвої недостатньо рівними.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCD-xzIAAuM2%2F&is_from_rle

 

Сама Жанна Бадоєва ніяк не реагує на коментарі подібного роду. Іноді вона намагається спростовувати такі чутки ефектними знімками. Так сталося і цього разу – Жанна поділилася з передплатниками знімком, на якому жінка постала в розкішній сукні, доповнивши образ височенними підборами. На даному знімку красуня весело посміхається на камеру, демонструючи рівні ноги.

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?