facebook

Ліза Галкіна в ніжному сарафані повчила батька математиці на радість Пугачовій: на це можна дивитися вічно

Чарівна Ліза Галкіна в ніжному сарафані повчила зіркового батька математиці на радість Пугачовій. Дочка відомих батьків не перестає дивувати шанувальників своїми талантами.

У 2013-му році Максим Галкін і Примадонна стали щасливими батьками двійнят. Зовсім скоро дітлахам виповниться по 7 років і всі ці роки вони регулярно дивують шанувальників пари своєю щирістю і чарівністю.

З вересня спадкоємці подружжя повинні піти в школу, але рахунку вони вже навчилися, про що говорить забавне відео на одній з фанатських сторінок сімейства в Instagram.

Звичайно ж, користувачі відразу обсипали Лізу горою компліментів:

  • «Маленьке сонечко»;
  • «Так, з татом ще працювати і працювати!»;
  • «Лапочка-дочка»;
  • «Казкова дівчинка»;
  • «Єлизавета — просто чудо. Дивишся на неї і настрій відразу піднімається».

Важко не погодитися з усім сказаним, адже Ліза насправді випромінює добро і радість.

До речі про школу. Алла Борисівна і Максим в пошуку тієї самої розглянули безліч різних варіантів, після чого зупинили вибір на одному з найпрестижніших навчальних закладів Москви — Першйі Московській гімназії. Вона приватна, а вартість навчання обійдеться батькам у 340 тисяч рублів на двох на місяць.

Сімейне фото Галкіна і Пугачової з дітьми

З огляду на замок, в якому вони живуть, можна припустити, що такі суми для них не проблема. До того ж Ліза і Гаррі ходять до французького дитячого садка, де щомісяця мамам і татам доводиться викладати по 200 тисяч на дитину.

Ліза і Гаррі Галкіни

Судячи з усього, пара збирається забезпечити дітей кращою освітою, щоб дочка і син змогли добре влаштуватися в майбутньому. Варто сказати, їх зусилля не були марними, адже дітлахи вже показують значні успіхи.

Популярне

Схожі статті

“Раніше для тіла, зараз для голови”: як Марічці Падалко вдається виглядати молодшою за Вітвіцьку та Таран

Марічка Падалко завжди славилася своєю спортивною формою. Однак сьогодні, у свої зрілі роки, вона знаходить у спорті не лише джерело фізичної сили, а й справжній притулок для душі.

Куди зникла та чим займається 75-річна колишня Перша Леді Людмила Янукович: шахтарську столицю й не відвідує

Доля дружини президента-втікача не радісна. Слово "колишня" давно стало її постійним супутником і на сцені політичної драми, де розгортаються події української історії, для неї не знайшлося місця. 

Тонкі, повітряні, із золотистою скоринкою готую найсмачніші у світі млинці з яблуками: все просто як 2х2=4

Серед безлічі рецептів млинців є ті, що називаються "класикою жанру" — перевірені багатьма господинями та часом. Саме такий рецепт пропонуємо вам сьогодні.

“Без пари”: дружина Влада Ями Ліліана поділилася головним та натякнула, що їй доведеться бути самій

Ліліана, дружина хореографа Влада Ями, поділилася особистими думками щодо свого життя. Останні події привернули увагу не через професійні досягнення її чоловіка, а через численні вечірки.

Все ж таки не рідні? Галкін показав спільних з Пугачовою дітей, які не те що на батьків, між собою не схожі

Домисли навколо родини Пугачової та Галкіна не вщухають. 11 років жовта преса порушує питання, наскільки близькі Ліза та Гаррі, до своїх батьків, і чи справді вони їхні біологічні спадкоємці.

Пора року навіяла: печиво “Осінній листочок”. Готую з простих продуктів показну солодку випічку на свята

Осінь приносить натхнення своїми теплими кольорами, ароматами і настроєм. Саме в цей час хочеться особливих солодощів, які б відображали атмосферу цієї пори року.