facebook

Мати загиблого в ДТП з Єфремовим Сергія Захарова не знає, як помер її син

Від літньої жінки приховують обставини аварії на Садовому кільці в Москві, де машина актора Михайла Єфремова виїхала на зустрічну смугу і врізалася лоб в лоб в рухомий назустріч автомобіль.

Зараз сім’я загиблого відмовилася від допомоги з боку обвинуваченого і його правозахисників. Вони стверджують, що готові йти до останнього, аби справжній винуватець не уникнув покарання і не відкупився.

На судових засіданнях по справі Єфремова з боку звинувачення присутні дружина загиблого Сергія Маргарита, її брат і син Валерій

Єфремов не визнає провину в ДТП

Стареньку маму вирішили не присвячувати в подробиці цих розглядів, так як у неї хворе серце і нестабільне самопочуття. На тлі переживань літній мамі загиблого Сергія Захарова може стати погано. Крім того, мама навіть не знає як загинув її син.

Сусідка Захарових Людмила Ареф’єва розповіла, що ніхто з жителів села не повірив в критичний стан Єфремова на попередньому судовому засіданні. Друзі та близькі загиблого впевнені – це все постанова для того, щоб уникнути покарання суду.

Популярне

Схожі статті

Куряча печінка по-берлінськи: готують в багатьох ресторанах, та в мене виходить не гіршою — дешево та смачно

Навіть німці не змогли б утриматися від того, щоб скуштувавши вашу страву! Не сумнівайтесь, все вийде, як у ресторані. А якщо щось піде не так, завжди можна звинуватити погоду чи положення зірок.

Роздає автографи та керує елітним авто: Олена Кравець потурає примхам 8-річного сина. Прогресивне виховання

Життя знаменитостей часто схоже на казку: розкішні будинки й автомобілі та звісно ж, слава. Але що відбувається, коли дитина виростає в такій атмосфері й мріє про власну зірковість ще в юному віці? 

Раніше чутки про роман відкидала, а зараз переймається його серцем: Злата Огнєвіч хоче побачення з Хливнюком

Іноді сценічні образи та пісні так влучно відображають внутрішній світ артистів, що починаєш асоціювати їх із реальністю. Така доля спіткала Злату Огнєвіч з Андрієм Хливнюком.