facebook

Прес-секретар Навального показала страшні умови лікарні, де його лікують: це вам не Берлін

Зараз вся Росія і сусідні країни пильно стежать за тим, як розвивається історія Навального.

Минула вже добу. Він не приходив до тями. Стан стрімко погіршується. Спочатку кома, потім набряк мозку. А лікарі Омської клініки так і не можуть поставити діагноз і почати лікування. Тому дружина Олексія Юлія Навальна наполягає на терміновому перевезені її чоловіка в клініку Берліна. Однак поки раз по раз отримує ігнорування своїх заяв і відмову.

Прес-секретар Олексія Кіра Ярмиш у себе в Твіттері висвітлює всі подробиці, які спливають по ходу справи. 21 серпня вона виклала шокуючі фото, які ілюструють умови в лікарні Омська

“Лікарі омської лікарні заявляють, що немає ніякої необхідності лікувати Олексія в клініці Шаріте в Берліні, тому що умови тут нітрохи не гірше, ніж там. Ось так виглядає туалет в приймальному відділенні омської лікарні “, – пише Кіра.

https://x.com/Kira_Yarmysh/status/1296762882017951744

Стеля, який тріскається і обвалюється, іржава сантехніка – все як у старому фільмі про занедбаний будинок. Більш того, Ярмиш уточнює, що апаратури ні для лікування, ні для діагностики стану такого важкого пацієнта в даній клініці немає.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.