facebook

Володимир Остапчук розповів про відносини з ескортницею через добу після заручин з Христиною Гірник

Український телеведучий Володимир Остапчук розповів про відносини дівчиною-ескортницею всього через добу після того, як зробив пропозицію Христині Горняк. Такого наречена не очікувала.

Днями стало відомо про заручини героя статті з його новою обраницею, до якої він пішов від дружини Олени Войченко після 12 років шлюбу. Руки і серця шоумен попросив у дівчини в річницю їхнього знайомства — 19 серпня о 19:00. Причому на наступний день після цього Христина повела нареченого в ювелірний магазин, щоб вибрати більш розкішну каблучку.

Як справжній джентльмен, Володимир виконав бажання своєї коханої, проте на цьому сюрпризи не закінчилися. Чоловік став зірковим учасником нового YouTube-шоу «Ж F*cktor» від радіо Люкс ФМ. Там ведучі разом з відомими гостями піднімають найсміливіші теми, які цікавлять багатьох.

Перший випуск шоу «Ж F*cktor» з Віталієм Козловським і Володимиром Остапчуком

У першому випуску Остапчук заявив, що не має нічого проти близькості по дружбі, хоча подібного досвіду у нього не було. Також він додав, що у нього немає подруг, зіронізувавши на тему свого недавнього розлучення:

«У мене немає жінок подруг, а все тому, що через 12 років вони думають, що буде двоє дітей і скандал на всю країну».

Після цього Володимир поділився досить делікатною історією з часів його роботи на телеканалі «Україна». Тоді герой статті знімав сюжет про дівчат, які працюють в сфері ескорту. На ту зустріч він приїхав під прикриттям і йому попалася дуже балакуча жінка.

Володимир Остапчук

Як вона розповіла, для більшості її колег ця професія лише підробіток до основної роботи. Наприклад, сама вона в звичайний час медсестра.

Також Остапчук дізнався, що досить часто чоловіки користуються послугами професійних спокусниць тільки для того, щоб ті прибралися в будинку і наготували їжі.

Популярне

Схожі статті

Чому Даша Астафʼєва неодружена і не має дітей: найкрасивіша жінка України чесно розповіла про особисте життя

Даша Астафʼєва цього року відсвяткувала своє 39-річчя, проте актриса та модель досі офіційно неодружена, та не має дітей. Чому доля знаменитості та найкрасивішої жінки країни склалася саме так?

Мірошниченки зворушливо привітали названу доньку з 9-річчям і розсекретили, що подарували: “Терпляче чекала”

9-річна Ангеліна вперше відсвяткувала день народження в колі родини, а не в дитячому будинку. Тімур та Інна Мірошниченки влаштували справжнє свято для дівчинки.

“Сором”: Настя Каменських викликала неоднозначну реакцію відвертістю. Відкрила огляд на усе і навіть більше

Відома співачка Настя Каменських нещодавно ошелешила публіку новою світлиною в соціальних мережах. Проте користувачі зовсім не захоплювалися красою артистки, а скоріш – навпаки.

“Вона сказала “Так”: Melovin неочікувано зробив пропозицію дівчині – обличчя щасливиці приховав за кадром

Ще зовсім недавно Melovin скаржився на нещасливе кохання, раніше робив пропозицію заміжній жінці. А тепер похвалився обручкою, яку подарував невідомій красуні.

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.