facebook

«Обвислі!»: Наташа Корольова показала форми в купальному костюмі

Наташа Корольова свого часу була справжнім еталоном жіночої краси - пишні форми, підтягнуте тіло, яскрава посмішка і великі очі. Однак з роками від цього нічого не залишилося.

Зараз Королева все так же активно публікує у себе в Тік Тік і Інстаграм фото в купальному костюмі, зухвалому міні або обтягуючих лосинах. Однак її форми вже не такі як раніше.

Днями дружина Тарзана здивувала обвислими грудьми: навіщо взагалі таке постити?

Наташа Корольова відпочинку

Червоний купальник, який Наташа взяла на відпочинок, явно не підкреслив її особливості, а навпаки – вивів всі її недоліки на перший план.

Наташа Корольова на “Пісні року 2017”

Але варто відзначити, що в менш відвертих нарядах дружина апетитного і м’язистого Тарзана Наташа Корольова в свої 47 років виглядає просто розкішно. Сміливо можна стверджувати, що зараз Наташа стала популярнішою, ніж коли їй було 30 років. Однак роки беруть своє.

Наташа Корольова в гостях у Вані Урганта

Зараз жінка вже менше виступає, не така жвава і активна на сцені. А ось в соціальних мережах поводиться впевнено. Це підтверджує те, що в Інстаграм її читають майже півтора мільйона підписників.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCEJSrjxJl84%2F&is_from_rle

У своєму останньому пості жінка привітала Тарзана з річницею – вони разом вже цілих 17 років. До привітання прикріпила ніжний арт, де Наташа і Тарзан зображені в обнімку.

Популярне

Схожі статті

“Свіжим вітром дмухає”: Марічка Падалко, Лідія Таран і Наталія Мосейчук зробили нові зачіски – імідж 1+1

Склад ведучих на 1+1 доволі стабільний. Глядачі настільки звикли до цих облич, що, здається, начебто вони зовсім не змінюються. Насправді це не так. Падалко, Таран, Мосейчук зробили інші зачіски.

Одна в бабусиній кофті, інша – як з червоної доріжки: Маша Єфросиніна та Оля Полякова показали свої образи

Знамениті "дівчата" Оля Полякова та Маша Єфросиніна вийшли разом у кіно та продемонстрували цікаві образи. Одна виглядає, наче копала картоплю, інша – як з червоної доріжки.

Таке хотів би вчудити кожен: Ольга Цибульська та MamaRika прокаталися на візочку у супермаркеті – 2 відео

Іноді так хочеться повернутися в дитинство й утнути щось таке, від чого адреналін зашкалюватиме. Наприклад, прокататися у візочку по супермаркету. Mamarika та Ольга Цибульська наважилися саме на це.

“Розквітла”: колега Лесі Нікітюк, який замінив Притулу, прокоментував її роман з хлопцем молодшим на 9 років

Не так давно знаменита телеведуча Леся Нікітюк привідкрила таємничу завісу та поділилася з шанувальниками імʼям свого обранця. Колега Лесі, Богдан Шелудяк, не залишився осторонь та дав свій коментар.

Мало хто наважиться одягти такі штани, але Даша Квіткова змогла: колір незвичайний, а ще й черевички чорні

Даша Квіткова, українська блогерка та інфлюенсерка, давно підкорила шанувальників ідеальним почуттям стилю. Нещодавно зірка показала, як правильно стилізувати широкі штани.

“Поради для тих, кому за 60”: як не стати “овочем”, щоб не бути тягарем для дітей та рідних

Зазвичай люди з віком починають переживати, що стають тягарем для власних дітей. Мовляв, безпорадні й не можуть допомагати, як раніше. Щоб уникнути подібної проблеми, дотримуйтеся цих порад.