facebook

Пузатий, ще й старше років на 30: Леся Никитюк показала фанатам свого бойфренда. Любов зла

Довгонога ведуча України Леся Никитюк, яка славиться роботою в тревел-шоу "Орел і Решка ", показала свого бойфренда. Шанувальники не дуже оцінили вибір дівчини, і кинулися його коментувати.

Зараз Леся Никитюк повністю занурена в зйомки нового українського тревел-шоу “Ле Маршрутка “, тому часто публікує фотографії зі зйомок. Никитюк хвалиться своєю незмінною компанією, що супроводжує її в поїздках знімальної групи “Le Маршрутки “, а саме – водієм Богдановичем, який теж не гребує кумедними образами і любить пожартувати над шанувальниками разом з Лесею. Цього разу епатажна “парочка ” забралася на оглядовий майданчик в Коблево і порадувала передплатників цікавими знімками.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCEOUxW2DSGs%2F&is_from_rle

На своїй сторінці в соцмережі Леся Никитюк показала фанатам, як і в якій компанії проходить її день в сонячному українському місті Коблево. Телеведуча постала в стильному образі, елементи якого перегукувалися з пляжним “костюмом ” водія Богдановича.

Ця парочка виглядає досить щасливо, і поки незрозуміло що між ними – дружба, партнерство або щось більше?
До слова, програма “Ле Маршрутка ” вже почала виходити на телеканалі “Новий канал “. Уже вийшло кілька епізодів, які можна подивитися на офіційному Ютуб-каналі.

Популярне

Схожі статті

Слава Дьомін розповів, чому Ксенія Мішина відмовила йому у серйозних стосунках: “Фінансова складова”

Телеведучий Слава Дьомін не приховує той факт, що хотів мати стосунки з акторкою Ксенією Мішиною. Жінка хоч і приймала залицяння шоумена, та у серйозних стосунках йому відмовила.

Без мами: молодшій доньці покійної Анастасії Заворотнюк виповнилось 6 років – як виглядає Міла Заворотнюк

Сім'я акторки Анастасії Заворотнюк приховувала від публіки її молодшу доньку протягом 6 років. Та на днях старша дочка Заворотнюк Анна вперше показала 6-річну Мілу.

Чому Даша Астафʼєва неодружена і не має дітей: найкрасивіша жінка України чесно розповіла про особисте життя

Даша Астафʼєва цього року відсвяткувала своє 39-річчя, проте актриса та модель досі офіційно неодружена, та не має дітей. Чому доля знаменитості та найкрасивішої жінки країни склалася саме так?

Мірошниченки зворушливо привітали названу доньку з 9-річчям і розсекретили, що подарували: “Терпляче чекала”

9-річна Ангеліна вперше відсвяткувала день народження в колі родини, а не в дитячому будинку. Тімур та Інна Мірошниченки влаштували справжнє свято для дівчинки.

“Сором”: Настя Каменських викликала неоднозначну реакцію відвертістю. Відкрила огляд на усе і навіть більше

Відома співачка Настя Каменських нещодавно ошелешила публіку новою світлиною в соціальних мережах. Проте користувачі зовсім не захоплювалися красою артистки, а скоріш – навпаки.

“Вона сказала “Так”: Melovin неочікувано зробив пропозицію дівчині – обличчя щасливиці приховав за кадром

Ще зовсім недавно Melovin скаржився на нещасливе кохання, раніше робив пропозицію заміжній жінці. А тепер похвалився обручкою, яку подарував невідомій красуні.