facebook

Історія Любові Галкіна і Пугачової: всі секрети «нерівного» шлюбу

Майже через десять років шлюбу 43-річний Максим Галкін і 71-річна Алла Пугачова досі є однією з найбільш обговорюваних пар вітчизняного шоу-бізнесу.

Зародження любові: як все починалося

Максим і Алла познайомилися в 2001 році на фестивалі «Слов’янський базар». Цікаво, що саме Філіп Кіркоров, який на той час був чоловіком Примадонни, познайомив майбутню пару.

Філіп Кіркоров і Алла Пугачова

Знайомство переросло в дружбу, Алла Борисівна записала з Галкіним в дуеті пісню «Будь або не будь», після чого фанати почали приписувати можливий роман Примадонни з молодим артистом. Несподівано, восени 2005 року Алла Борисівна офіційно розірвала шлюб з Філіпом Кіркоровим. Після цього артистка перестала приховувати свій роман з Галкіним.

Максим Галкін і Алла Пугачова в молодості

На той момент Максиму було 27 років, а Пугачової – 55, що не давало спокою громадськості. Новоспечена пара стала головним приводом для обговорення. Втім, і зараз ЗМІ проявляє підвищену увагу до зоряної сім’ї.

Весілля і діти

Офіційно пара зареєстрували відносини в 2011 році. Цікаво, що Галкін на весілля подарував коханій дуже дорогий подарунок – набір ювелірних прикрас з діамантами. Пізніше Алла в одному з інтерв’ю зізналася, що довгий час не хотіла ставити штамп у паспорті, так як за її плечима вже було 4 невдалі шлюби.

Найбільш обговорюваною темою для журналістів в 2013 році стала поява на світ дітей у зоряної пари.

Діти Максима Галкіна і Алли Пугачової

Малюків подружній парі виносила сурогатна мати. В одному з інтерв’ю Максим і Алла розповіли, що саме Пугачова запропонувала стати батьками. Артистка заморозила свої яйцеклітини ще в молодості і через багато років після цього стала мамою чудових двійнят – Гаррі і Лізи.

Зараз Алла Борисівна помітно схудла і покращала. Шлюб з Галкіним і щастя материнства явно пішли їй на користь.

Популярне

Схожі статті

Володимир Кличко в особисте життя вхід забороняє: ігнорує матір своєї доньки і рідко дзвонить брату

Справжня сила – це вміння контролювати свої емоції. Володимир Кличко – людина, яка знає, що це таке не тільки на ринзі, але й у власній душі. 

Нарешті справжні таланти: хто окрім Клавдії Петрівни й КОLA витіснить Кароль, Потапа, Полякову з шоу-бізнесу

Час — невпинний, як річка, що змиває старе й приносить нове. Зараз ми є свідками того, як на сцену виходять нові імена, які змушують триматися в тонусі досвідчених виконавців. 

“Раніше для тіла, зараз для голови”: як Марічці Падалко вдається виглядати молодшою за Вітвіцьку та Таран

Марічка Падалко завжди славилася своєю спортивною формою. Однак сьогодні, у свої зрілі роки, вона знаходить у спорті не лише джерело фізичної сили, а й справжній притулок для душі.

Куди зникла та чим займається 75-річна колишня Перша Леді Людмила Янукович: шахтарську столицю й не відвідує

Доля дружини президента-втікача не радісна. Слово "колишня" давно стало її постійним супутником і на сцені політичної драми, де розгортаються події української історії, для неї не знайшлося місця. 

Тонкі, повітряні, із золотистою скоринкою готую найсмачніші у світі млинці з яблуками: все просто як 2х2=4

Серед безлічі рецептів млинців є ті, що називаються "класикою жанру" — перевірені багатьма господинями та часом. Саме такий рецепт пропонуємо вам сьогодні.

“Без пари”: дружина Влада Ями Ліліана поділилася головним та натякнула, що їй доведеться бути самій

Ліліана, дружина хореографа Влада Ями, поділилася особистими думками щодо свого життя. Останні події привернули увагу не через професійні досягнення її чоловіка, а через численні вечірки.