facebook

З двієчників в зірки: хто з російських знаменитостей погано вчився в школі

Ці знамениті люди доводять, що блискучі знання шкільних предметів не мають в житті вирішального значення.

Сьогодні ми розповімо про знаменитостей, які дуже погано вчилися в школі, а деякі навіть її не закінчили.

Алла Пугачова

Галкін і Пугачова – секрет нерівного шлюбу

Легендарна співачка Алла Пугачова не те що не хотіла вчитися, їй просто не давалася більшість наук. Тверду п’ятірку майбутня співачка мала тільки по музиці. Втім, це не завадило їй побудувати блискучу кар’єру.

Наталія Водянова

Модель зі світовим ім’ям називають «сучасної Попелюшкою». Дівчина виросла в дуже бідній сім’ї і вже з підліткового віку була змушена заробляти і допомагати матері виховувати молодших дітей. Так, навчання відійшла на другий план. Школу Наталя так і не закінчила, немає ні атестата про її закінчення, ні університетських дипломів.

Федір Бондарчук

Федір Бондарчук

Один з найуспішніших російських кінорежисерів і продюсерів Федір Бондарчук ледь закінчив школу. Батьків Федора раз у раз викликали в школу: прогулював уроки, курив, сперечався з учителями та отримував двійки.

Ольга Бузова

Ольга Бузова знову в центрі уваги

Ольга погано вчилася до 9-го класу: часто прогулювала уроки, отримувала двійки. Однак батькам Бузової вдалося на неї вплинути і дівчина закінчила 11-й клас із золотою медаллю. Варто відзначити, що екстравагантна співачка володіє чотирма іноземними мовами – англійською, німецькою, італійською та литовським.

Популярне

Схожі статті

“Свіжим вітром дмухає”: Марічка Падалко, Лідія Таран і Наталія Мосейчук зробили нові зачіски – імідж 1+1

Склад ведучих на 1+1 доволі стабільний. Глядачі настільки звикли до цих облич, що, здається, начебто вони зовсім не змінюються. Насправді це не так. Падалко, Таран, Мосейчук зробили інші зачіски.

Одна в бабусиній кофті, інша – як з червоної доріжки: Маша Єфросиніна та Оля Полякова показали свої образи

Знамениті "дівчата" Оля Полякова та Маша Єфросиніна вийшли разом у кіно та продемонстрували цікаві образи. Одна виглядає, наче копала картоплю, інша – як з червоної доріжки.

Таке хотів би вчудити кожен: Ольга Цибульська та MamaRika прокаталися на візочку у супермаркеті – 2 відео

Іноді так хочеться повернутися в дитинство й утнути щось таке, від чого адреналін зашкалюватиме. Наприклад, прокататися у візочку по супермаркету. Mamarika та Ольга Цибульська наважилися саме на це.

“Розквітла”: колега Лесі Нікітюк, який замінив Притулу, прокоментував її роман з хлопцем молодшим на 9 років

Не так давно знаменита телеведуча Леся Нікітюк привідкрила таємничу завісу та поділилася з шанувальниками імʼям свого обранця. Колега Лесі, Богдан Шелудяк, не залишився осторонь та дав свій коментар.

Мало хто наважиться одягти такі штани, але Даша Квіткова змогла: колір незвичайний, а ще й черевички чорні

Даша Квіткова, українська блогерка та інфлюенсерка, давно підкорила шанувальників ідеальним почуттям стилю. Нещодавно зірка показала, як правильно стилізувати широкі штани.

“Поради для тих, кому за 60”: як не стати “овочем”, щоб не бути тягарем для дітей та рідних

Зазвичай люди з віком починають переживати, що стають тягарем для власних дітей. Мовляв, безпорадні й не можуть допомагати, як раніше. Щоб уникнути подібної проблеми, дотримуйтеся цих порад.