facebook

Пугачова проти Винника: чий корпоратив дорожче – українських або російських знаменитостей

Новорічні корпоративи - можливість для знаменитостей гарненько заробити. В цей час зірки піднімають вартість своїх виступів в 2, а то і в 3 рази.

Хто зі знаменитостей найбільше заробляє в період зимових свят?

Російські знаменитості

Мабуть, найдорожчою зіркою на новорічні свята є Алла Пугачова. За свій виступ Примадонна попросить 227 тисяч євро. А ось її чоловік Максим Галкін може вбратися в костюм Діда Мороза і виступити всього за 80 тисяч євро. Однак зіркова родина принципово не виступає в новорічну ніч.

Максим Галкін і Пугачова принципово не виступають на новорічних корпоративах

Група «Ленінград» не відмовиться виступати в ніч на перше січня, але заплатити за це доведеться 230 тисяч євро. В інші дні цінник виконавців падає до 80 тисяч євро. Приблизно стільки ж бере за корпоративи Григорій Лепс. Після 20 грудня його прайс виростає до 95 тисяч євро. Світлана Лобода за виступ на новорічному корпоративі попросить 55 тисяч євро.

Лобода на корпоративі

Артистка може підвищити вартість в залежності від вимог замовника. Одного разу Лободі заплатили 320 тисяч євро за незапланований виступ на весіллі в Америці.

Українські знаменитості

Найдорожчими на новорічні свята українськими знаменитостями є Вєрка Сердючка, Тіна Кароль, Олег Винник і MONATIK. За 40-ка хвилинний виступ Сердючки (разом з мамою і балетом) доведеться заплатити 20 тисяч євро.

Вєрка Сердючка на корпоративі

Стільки ж потрібно заплатити за годину виступу Тіни Кароль. За те, щоб на вашому корпоративі заспівав Винник або Монатік доведеться віддати 30 тисяч євро.

Популярне

Схожі статті

Пора року навіяла: печиво “Осінній листочок”. Готую з простих продуктів показну солодку випічку на свята

Осінь приносить натхнення своїми теплими кольорами, ароматами і настроєм. Саме в цей час хочеться особливих солодощів, які б відображали атмосферу цієї пори року. 

Хто сказав, що сніданок має бути звичайним? Збивайте кабачки з кефіром: смачніше страви вранці годі й шукати

Традиційні бутерброди та каші вже давно стали частиною наших буднів, але є способи зробити сніданок цікавішим, смачнішим та, що не менш важливо, кориснішим.

Народить найвибагливіший знак Зодіаку: дружина Остапчука Катерина сказала, коли з’явиться їхній нащадок

Всі, хто цікавиться життям публічних людей, знають, що Володимир Остапчук та його друга дружина Катерина з нетерпінням очікують на поповнення в родині, бо ця пара ділиться найінтимнішими моментами.

Настирливо пхнеться в аристократи: Фреймут капітально омолодилась і повернула образ, на який клюнув Притула

Ольга Фреймут нині вирішила приміряти нову роль — і не абияку, а аристократки. Здається, що навіть англійські лорди нервово п'ють чай з печивом, коли чують про її новий "Клуб манер" у їхній столиці.

“Лід і полум’я”: Падалко, Бацман, Цибульська, Дорофєєва перетворилися на жінок-вамп у червоному

Якщо у гардеробі жінки є червона сукня, то вона вдягає її зазвичай в дуже особливих випадках. Падалко, Бацман, Цибульська, Дорофєєва похвалилися саме таким важливим атрибутом одягу.

Тепер зрозуміло, чому Андрій Данилко не має дружини та дітей: артист чесно розповів про своє особисте життя

Андрій Данилко досягнув неабиякого успіху в кар'єрі і став зіркою не лише в Україні, а й далеко за її кордонами. При цьому Данилко залишається самотньою людиною без сім'ї та дітей.