facebook

Брежнєва в мокрому купальнику розляглася на піску: скучає по відпустці і морю

38-річна співачка Віра Брежнєва навіть в свої роки дасть фору будь-якый вісімнадцятирічній.

Це вона не приховує, і демонструє в відкритих нарядах і роздільних купальниках. Нещодавно співачка порадувала шанувальників фотографією, де вона лежить на піску в мокрому купальнику.

Чарівна красуня Брежнєва не приховує своїх шикарних форм

Білява красуня в чорному купальнику виглядає контрастно і яскраво: прямо як русалка

Завдяки цьому голосиста блондинка в черговий раз виявилася в центрі загальної уваги. Шанувальники знаменитості не змогли обійти стороною річний пляжний знімок екс-солістки групи «ВІА Гра», і написали безліч коментарів з компліментами. Фанати впевнені – білява бестія Віра Брежнєва як ніхто інший заслуговує звання “Міс Всесвіт ” завдяки своїй красі і відмінній формі.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCC0bQqgCXmw%2F&is_from_rle

 

Романтична муза відомого продюсера Костянтина Меладзе постала перед об’єктивом фотокамери в мокрому чорному бікіні, розпалив фанатів видом струнких довгих ніг. Як можна побачити з фотографії, дівчина тримає себе в повному порядку, регулярно відвідуючи спортивний зал.

Фоловерів відомої на кілька країн співачки в Instagram зійшлися на думці: що роки минають, а Віра анітрохи не змінилася з часу «ВІА Гри». Вона виглядає все також молодо і ефектно. І це навіть незважаючи на те, що у неї є двоє дітей.

Популярне

Схожі статті

Тіні Кароль пригадали давнє минуле: здивовані, що за цю пісню поп-діві не соромно. Мабуть, забула про неї

У сучасному світі, де інтернет є всемогутнім архіваріусом минулого, витягнути щось з небуття – справа одного кліку. Тут не допоможуть ні нові досягнення, ні свіжа репутація.

Куряча печінка по-берлінськи: готують в багатьох ресторанах, та в мене виходить не гіршою — дешево та смачно

Навіть німці не змогли б утриматися від того, щоб скуштувавши вашу страву! Не сумнівайтесь, все вийде, як у ресторані. А якщо щось піде не так, завжди можна звинуватити погоду чи положення зірок.

Роздає автографи та керує елітним авто: Олена Кравець потурає примхам 8-річного сина. Прогресивне виховання

Життя знаменитостей часто схоже на казку: розкішні будинки й автомобілі та звісно ж, слава. Але що відбувається, коли дитина виростає в такій атмосфері й мріє про власну зірковість ще в юному віці?