facebook

Новий сезон “Танці з зірками ” стартує вже сьогодні: чого чекати глядачам?

Вже сьогодні ввечері на телеканалі 1 + 1 глядачі зможуть спостерігати за улюбленими парами і їх гарячими танцями.

Прем’єра нового сезону популярного шоу “Танці з зірками ” запланована на 21:00 за Київським часом. Зоряними телеведучими заявлені незмінні і неповторні Тіна Кароль і Юрій Горбунов. На зоряному балконі працює телеведуча і співачка Наталя Могилевська. Всього на паркет в цей вечір вийдуть 14 пар. Це колаборація зірок – співаків, співачок, артистів і професійних висококласних танцівників.

Очікується, що цей сезон буде найбільш насиченим і гарячим

Цього року серед учасників багато тих, кого шанувальники давно вже хотіли бачити на паркеті, так що пристрасті чекають неабиякі! Найбільш очікуваними на паркеті вважають Олега Винника та Олену Шоптенко. Досвідчена партнерка і її чарівний партнер стануть родзинкою шоу.

Олег Винник та Олена Шоптенко

“Найкрасивіше і найскладніше для мене – це танець. Легкої краси не буває. Краса вимагає багато праці. Тільки через подолання труднощів людина досягає нових вершин. І проект ” Танці з зірками “- прекрасна платформа для цього “, – коментував раніше Олег Винник журналістом. Тому все “вовчиці ” обов’язково будуть прикуті до екранів телевізорів сьогодні ввечері.

Немає сумнівів, що Санта Дімопулос та Макс Леонов також знайдуть чим здивувати шанувальників.

Санта Дімопулос і Макс Леонов

Слава Камінська та Дмитро Дікусар вийдуть на паркет, щоб показати себе.

Слава Камінська та Дмитро Дікусар

А у Санти є ще й персональна мета – отримати перемогу, що не дісталася їй у минулому сезоні.

Популярне

Схожі статті

Пора року навіяла: печиво “Осінній листочок”. Готую з простих продуктів показну солодку випічку на свята

Осінь приносить натхнення своїми теплими кольорами, ароматами і настроєм. Саме в цей час хочеться особливих солодощів, які б відображали атмосферу цієї пори року. 

Як змінився та виріс син Кароль: Веня вже на голову вищий за Тіну, симпатичний, міцний та серйозний

Час плине, діти виростають. Здавалося б ще зовсім недавно Тіна Кароль тішила милими фото маленького Вені, і раптом всі побачили поряд з нею дорослого, майже 16-річного, юнака.

Хто сказав, що сніданок має бути звичайним? Збивайте кабачки з кефіром: смачніше страви вранці годі й шукати

Традиційні бутерброди та каші вже давно стали частиною наших буднів, але є способи зробити сніданок цікавішим, смачнішим та, що не менш важливо, кориснішим.

Народить найвибагливіший знак Зодіаку: дружина Остапчука Катерина сказала, коли з’явиться їхній нащадок

Всі, хто цікавиться життям публічних людей, знають, що Володимир Остапчук та його друга дружина Катерина з нетерпінням очікують на поповнення в родині, бо ця пара ділиться найінтимнішими моментами.

Настирливо пхнеться в аристократи: Фреймут капітально омолодилась і повернула образ, на який клюнув Притула

Ольга Фреймут нині вирішила приміряти нову роль — і не абияку, а аристократки. Здається, що навіть англійські лорди нервово п'ють чай з печивом, коли чують про її новий "Клуб манер" у їхній столиці.

“Лід і полум’я”: Падалко, Бацман, Цибульська, Дорофєєва перетворилися на жінок-вамп у червоному

Якщо у гардеробі жінки є червона сукня, то вона вдягає її зазвичай в дуже особливих випадках. Падалко, Бацман, Цибульська, Дорофєєва похвалилися саме таким важливим атрибутом одягу.