facebook

«Бачу сина вранці і ввечері»: Джамала розповіла, як справляється з двома синами

У червні цього року відома українська співачка Джамала стала мамою вдруге.

У 2017 році відома співачка, переможниця відомого пісенного конкурсу «Євробачення» вийшла заміж за підприємця Бекіра Сулейманова. Через півтора року, 27 березня 2018 року, співачка народила первістка – сина Еміра-Рахмана, а в липні цього року Джамала стала мамою вдруге. У артистки народився син Селім-Ремзі.

Джамала з чоловіком і сином

Джамала з тих артистів, які часто діляться з шанувальниками не тільки знімками з концертів та репетицій, а й сімейними кадрами. Цього разу співачка опублікувала фото з сином і розповіла, як вона справляється з двома дітьми.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCEiwJfWp0_Y%2F&is_from_rle

«Я намагаюся бути хорошою мамою, але переживаю, що це не так»

Джамала поділилася, що намагається бути хорошою мамою, але переживає, що у неї це не виходить. Артистка розповіла, що її старший син уже ходить в садок, тому вона бачить його лише вранці та ввечері. Також Джамала поділилася, що старший син ревнує її до молодшого. «Я намагаюся покласти голову Еміра на подушку для годування і гладжу його, а іншою рукою притримують Селіма у грудях. Нескінченно часто говорю йому, що люблю. Дуже хочу вірити, що він це розуміє! », – відверто розповіла Джамала. Підписники підтримали молоду маму і сказали, що вона найкраща мати для своїх дітей.

 

Популярне

Схожі статті

Тарас Цимбалюк влаштував “Танці з зірками” просто на кухні: з коханою Світланою у дитинстві були бальниками

Тарас Цимбалюк довго шукав собі дівчину до пари. Навіть устиг двічі невдало одружитися. Та тепер усі пазли зійшлися. З обраницею вони навіть обоє у дитинстві займалися бальними танцями.

“Хто я такий, щоб не одобрювати?”: Арсен Мірзоян зізнався, чи часто бачиться з зятем своєї дружини Антоніни

Арсен Мірзоян одружився з Тонею Матвієнко, коли та виховувала доньку Уляну. Нині дівчині вже 25 років, і вона знайшла собі другу половинку. Чи поладив музикант із зятем?

Проводять ночі не самотою: Катя Кузнецова, Андрій Джеджула, Алан Бадоєв показали, з ким ділять свою подушку

Любов до тварин у деяких людей настільки безмежна, що вони ладні поступатися власною подушкою, аби тільки годованцю було зручно. Саме такими виявилися Катя Кузнецова, Андрій Джеджула, Алан Бадоєв.

Руслана Лижичко прилинула до Льоні, а Камалія – до Сені: з якої нагоди обіймаються з чужими чоловіками

Знаменитості зазвичай настільки емоційні, що поводяться набагато розкутіше, аніж решта людей. От і Руслана Лижичко та Камалія можуть запросто обійматися з чоловіками. З якої нагоди?

“Свіжим вітром дмухає”: Марічка Падалко, Лідія Таран і Наталія Мосейчук зробили нові зачіски – імідж 1+1

Склад ведучих на 1+1 доволі стабільний. Глядачі настільки звикли до цих облич, що, здається, начебто вони зовсім не змінюються. Насправді це не так. Падалко, Таран, Мосейчук зробили інші зачіски.

Одна в бабусиній кофті, інша – як з червоної доріжки: Маша Єфросиніна та Оля Полякова показали свої образи

Знамениті "дівчата" Оля Полякова та Маша Єфросиніна вийшли разом у кіно та продемонстрували цікаві образи. Одна виглядає, наче копала картоплю, інша – як з червоної доріжки.