facebook

Олег Винник — чоловік нарозхват: Таюне намагається посунути не одна Шоптенко. Камінська теж встала в чергу

Український натуральний блондин Олег Винник воістину чоловік нарозхват. На його увагу претендує не тільки Таюне і мова не про мільйони відданих вовчиць.

У новому сезоні «Танців з зірками» співак танцює в парі з Оленою Шоптенко. Вони зараз проводять дуже багато часу разом, чим змушують прихильниць переживати — невже артист крутить роман на паркеті, коли вдома його чекає кохана дружина?

Подібні домисли не безпідставні, адже варто тільки поглянути на те, з якою ніжністю і трепетом Олег відноситься до своєї партнерки, і все стає зрозуміло.

Олег Винник та Олена Шоптенко

Відзначимо, публіка впевнена, що Винник одружений на своїй бек-вокалістці Таїсії Сватко, хоча можливе подружжя ніколи не підтверджувало цю інформацію.

Проте, за словами місцевих жителів рідного села Олега, пара знаходиться у відносинах ще зі студентства. Більш того, у них підростає 15-річний син Юліан, який живе і вчиться в Німеччині.

Олег Винник і Таюне

До Шоптенко приєдналася ще одна учасниця «Танців» — солістка дуету «НеАнгели» Слава Камінська. Співачка намагалася підкорити паркет в минулому сезоні, однак через отриману на тренуванні травму була змушена покинути проект. У цьому році вона вирішила взяти реванш.

Зірка поділилася у соцмережах гарячим знімком з Олегом, який підписала дуже інтригуюче:

«До цього фото не потрібні слова», — написала Камінська.

Реакція підписників не змусила на себе чекати і вони тут же засипали пост коментарями:

  • «Вовчиці вже плетуть ляльки вуду»;
  • «Ось це пара!»;
  • «Дуже добре виглядаєте»;
  • «Я ревную!»;
  • «Забрав у свій полон?».

Цікаво, що партнери Винника і Камінської (Шоптенко і Дікусар) — колишні чоловік і дружина. Їх зіткнення обіцяє бути захоплюючим.

Популярне

Схожі статті

Пора року навіяла: печиво “Осінній листочок”. Готую з простих продуктів показну солодку випічку на свята

Осінь приносить натхнення своїми теплими кольорами, ароматами і настроєм. Саме в цей час хочеться особливих солодощів, які б відображали атмосферу цієї пори року. 

Як змінився та виріс син Кароль: Веня вже на голову вищий за Тіну, симпатичний, міцний та серйозний

Час плине, діти виростають. Здавалося б ще зовсім недавно Тіна Кароль тішила милими фото маленького Вені, і раптом всі побачили поряд з нею дорослого, майже 16-річного, юнака.

Хто сказав, що сніданок має бути звичайним? Збивайте кабачки з кефіром: смачніше страви вранці годі й шукати

Традиційні бутерброди та каші вже давно стали частиною наших буднів, але є способи зробити сніданок цікавішим, смачнішим та, що не менш важливо, кориснішим.

Народить найвибагливіший знак Зодіаку: дружина Остапчука Катерина сказала, коли з’явиться їхній нащадок

Всі, хто цікавиться життям публічних людей, знають, що Володимир Остапчук та його друга дружина Катерина з нетерпінням очікують на поповнення в родині, бо ця пара ділиться найінтимнішими моментами.

Настирливо пхнеться в аристократи: Фреймут капітально омолодилась і повернула образ, на який клюнув Притула

Ольга Фреймут нині вирішила приміряти нову роль — і не абияку, а аристократки. Здається, що навіть англійські лорди нервово п'ють чай з печивом, коли чують про її новий "Клуб манер" у їхній столиці.

“Лід і полум’я”: Падалко, Бацман, Цибульська, Дорофєєва перетворилися на жінок-вамп у червоному

Якщо у гардеробі жінки є червона сукня, то вона вдягає її зазвичай в дуже особливих випадках. Падалко, Бацман, Цибульська, Дорофєєва похвалилися саме таким важливим атрибутом одягу.