facebook

Дочка Анастасії Волочкової мріє втекти подалі від матері-балерини після її публічних шпагатів

Уже майже 15-річна дочка Анастасії Волочкової Аріадна мріє втекти подалі від знаменитої матері-балерини. Дівчинка поділилася своїми планами на власне майбутнє в Instagram.

Аріадну зірка народила в другому шлюбі з бізнесменом Ігорем Вдовіним, з яким вони розлучилися через рік після цього. Як не дивно, але спадкоємиця живе не з мамою, а з батьком і його обраницею, телеведучою Оленою Ніколаєвої.

Як розповідала сама Анастасія, такий спосіб життя для дочки на даному етапі життя набагато комфортніший.

Аріадна знаходиться в дуже хороших відносинах з мачухою Оленою Ніколаєвою

Крім цього, дівчинка не збирається наслідувати приклад матері і ставати артисткою. Незважаючи на те що у неї є розряд з кінного спорту, пов’язувати своє життя з ним вона теж не планує.

Виявилося, Аріадна любить малювати, а ще їй подобається література і жити в Росії вона не хоче:

«Я пишу вірші, я поет і буду випускати свій збірник. Також я вчу французьку і хочу переїхати до Франції, в Париж», — розповіла дочка “королеви шпагатів”.

Аріадна з батьками

За словами юної героїні статті, у неї є можливість планувати майбутнє так, як вона хоче, без тиску з боку батьків, оскільки вони не нав’язують їй свою думку. Цим підліток і займається.

Не обійшлося і без питань до Аріаднм щодо ставлення до хейтерів мами. Вона зізналася, що спочатку намагалася відповідати на цькування, адже її ображали негативні випади в їхній бік. Тепер же дівчинка вміє не реагувати на подібне і не засмучується через ці дрібниці.

Анастасія Волочкова з дочкою Аріадною

Можна припустити, що якщо спадкоємиця Волочкової здійснить мрію і переїде до столиці Франції, то і бачитися з матір’ю вони будуть ще рідше, ніж зараз.

На щастя, прогрес не стоїть на місці і з сучасними засобами зв’язку вони зможуть навіть на такій великій відстані чути та бачити один одного.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.