facebook

Молода дружина Віктора Павліка скасувала весілля: «Я ні про що не шкодую»

Катерина Реп'яхова, молода дружина Віктора Павліка, знову скасувала весілля. Пара зареєструвала свої стосунки ще в травні, але торжество все ніяк не відбудеться.

Закохані познайомилися вже майже п’ять років тому в одному з готелів Миколаєва після концерту співака. Згодом Катя стала його концертним директором, проте робочі відносини переросли в щось більше.

Закохані Віктор і Катя

Першому весіллю героїв статті не судилося бути через введений в країні карантин, дата була призначена на початок червня в рідному місті нареченої — в Дніпрі. Тоді ж подружжя перенесло святкування на 18 серпня, але і в цей раз все довелося скасувати.

Віктор Павлік та Катерина Реп’яхова

Справа в тому, що 7 числа в столичному хоспісі від раку помер 21-річний син Віктора Павліка Павло. Для люблячого батька смерть дитини стала великим шоком, тому серпневе весілля так і не відбулося.

Віктор і Павло Павлік

Нарешті 25-річна Катерина прокоментувала чергове скасування святкування у себе в Instagram. Для початку дівчина сказала, що ніколи і уявити собі не могла, що подібне може статися з нею, однак їй не прикро через це, адже все пізнається в порівнянні:

«Я ні про що не шкодую і за все вдячна долі. Попереду ще так багато хорошого. Я обов’язково одягну її [весільну сукню] і мої рідні і друзі побачать мене нареченою», — написала Реп’яхова.

Варто сказати, що для Каті це перше заміжжя, а ось Віктор Франкович був одружений тричі і кожна з дружин народила йому дитину. Після втрати Павла у співака залишилося двоє дітей — 35-річний Олександр та 32-річна Христина.

Популярне

Схожі статті

“Ку-ку”: Тендітна вагітна дружина Остапчука показала лайфхак з резинкою, щоб не купувати штани для вагітних

Дружина Володимира Остапчука Катя Полтавська знаходиться на 7-му місяці вагітності і весь її одяг вже на неї малий. Та дівчина не поспішає купувати одяг для вагітних.

Слава Дьомін розповів, чому Ксенія Мішина відмовила йому у серйозних стосунках: “Фінансова складова”

Телеведучий Слава Дьомін не приховує той факт, що хотів мати стосунки з акторкою Ксенією Мішиною. Жінка хоч і приймала залицяння шоумена, та у серйозних стосунках йому відмовила.

Без мами: молодшій доньці покійної Анастасії Заворотнюк виповнилось 6 років – як виглядає Міла Заворотнюк

Сім'я акторки Анастасії Заворотнюк приховувала від публіки її молодшу доньку протягом 6 років. Та на днях старша дочка Заворотнюк Анна вперше показала 6-річну Мілу.

Чому Даша Астафʼєва неодружена і не має дітей: найкрасивіша жінка України чесно розповіла про особисте життя

Даша Астафʼєва цього року відсвяткувала своє 39-річчя, проте актриса та модель досі офіційно неодружена, та не має дітей. Чому доля знаменитості та найкрасивішої жінки країни склалася саме так?

Мірошниченки зворушливо привітали названу доньку з 9-річчям і розсекретили, що подарували: “Терпляче чекала”

9-річна Ангеліна вперше відсвяткувала день народження в колі родини, а не в дитячому будинку. Тімур та Інна Мірошниченки влаштували справжнє свято для дівчинки.

“Сором”: Настя Каменських викликала неоднозначну реакцію відвертістю. Відкрила огляд на усе і навіть більше

Відома співачка Настя Каменських нещодавно ошелешила публіку новою світлиною в соціальних мережах. Проте користувачі зовсім не захоплювалися красою артистки, а скоріш – навпаки.