facebook

У Мережу потрапила телефонна розмова Тіни Кароль і Дана Балана: більше немає сенсу приховувати стосунки

Тіна Кароль і Дан Балан продовжують інтригувати фанатів.

Українській співачці Тіні Кароль і молдавському виконавцю Дану Балану вже довгий час приписують стосунки. Втім, це не безпідставно. Передбачуваний роман між Баланом і Кароль почався з їх спільної участі в проекті «Голос країни». Так, Дан виявляв особливу увагу до Тіни і романтичні почуття між ними складно було не помітити. Однак Балан і Кароль ніяк не коментують чутки про можливі відносинах.

Нещодавно Тіна Кароль в одній із соціальних мереж опублікувала невеликий фрагмент розмови з Даном Баланом.

Тіна Кароль готується до випуску нового альбому «Знайти своїх». У новий альбом Тіни Кароль увійдуть записи телефонних розмов з Даном Баланом. Співачка виклала всього 15 секунд в Сторіс, а ось про що пішла мова далі шанувальники дізнаються тільки 18 вересня, коли відбудеться реліз довгоочікуваного альбому «Знайти своїх». Також крім пісень шанувальники зможуть почути вірші, які буде читати Тіна.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCE_x90FD6cD%2F&is_from_rle

Шанувальники Тіни в захваті від таких сюрпризів. Багато хто вже встиг привітати Тіну і Дана, побажавши їм любові і щастя. Фоловери порахували, що рішення Тіни оприлюднити розмови з Баланом – неспроста і говорять про теплі стосунки між артистами.

Популярне

Схожі статті

Тепер зрозуміло, чому Тіна Кароль не вийшла вдруге заміж: співачка чесно розповіла про своє особисте життя

11 років поспіль Тіна Кароль позиціонує себе холостячкою і тримає в повному секреті своє особисте життя. Чи дійсно співачка весь цей час самотня, чи це лише частина сценічного образу?

Леся Нікітюк повернулась до батьків і показала хмельницькі багатства, від яких забилась ванна: “Сваряться”

Українська телеведуча Леся Нікітюк поїхала в гості до батьків та показала, чим славиться Хмельниччина. Телезірка зібрала 5 відер лісових грибів.

“Досі не маю рішення про усиновлення”: дружина-адвокатка Тімура Мірошниченка розповіла, що її бісить в суді

Вже 4 місяці прийомна донька Ангеліна живе у сім'ї Тімура та Інни Мірошниченко. Та зіркові батьки досі не отримали рішення про усиновлення від київського суду.

Могли б стати багатодітними мамами: Кухар, Сумська, Боржемська розповіли про найболючіші втрати

Іноді трапляється зовсім не так, як розраховуєш. Плануєш стати мамою, але на той момент нічого не виходить. У подібних обставинах свого часу опинилися балерина, акторка та фітнес-тренерка.

Тарас Цимбалюк влаштував “Танці з зірками” просто на кухні: з коханою Світланою у дитинстві були бальниками

Тарас Цимбалюк довго шукав собі дівчину до пари. Навіть устиг двічі невдало одружитися. Та тепер усі пазли зійшлися. З обраницею вони навіть обоє у дитинстві займалися бальними танцями.

“Хто я такий, щоб не одобрювати?”: Арсен Мірзоян зізнався, чи часто бачиться з зятем своєї дружини Антоніни

Арсен Мірзоян одружився з Тонею Матвієнко, коли та виховувала доньку Уляну. Нині дівчині вже 25 років, і вона знайшла собі другу половинку. Чи поладив музикант із зятем?