facebook

Анастасія Заворотнюк втратила дитину: всю правду розповів її перший чоловік

Шокуючі подробиці про життя відомої актриси Анастасії Заворотнюк розповів її екс-чоловік Олаф Шварцкопф.

Першим чоловіком Анастасії був німецький бізнесмен Олаф Шварцкопф. Їх роман швидко спалахнув і так само швидко згас. Коли вони познайомилися, актрисі було всього 20 років, а Олафу трохи більше 30-ти. Між ними спалахнула пристрасть і вже через кілька днів чоловік запропонував Анастасії вийти за нього заміж. Пара одружилася в 1994 році і прожила разом усього один рік. Ходять чутки, що відносини в родині почали псуватися, коли бізнес Олафа став менш прибутковим. Тоді Заворотнюк розлучилася з першим чоловіком і поїхала з Німеччини на батьківщину.

Заворотнюк і її перший чоловік Олаф Шварцкопф

Колишній чоловік Заворотнюк зробив визнання і звинуватив актрису в брехні

Не так давно в ефір вийшла телепередача, в якій було обговорено стан здоров’я Анастасії Заворотнюк. Як відомо, останній рік актриса бореться з важким захворюванням. Журналісти проекту спробували самостійно з’ясувати, що трапилося з усіма улюбленою нянею Вікою, а також згадали ключові події з життя актриси. Тоді в студію запросили і першого чоловіка Анастасії – Олафа. Чоловік розповів трагічні подробиці з життя Заворотнюк. За словами Олафа, Анастасія була вагітна незадовго до весілля. Щоб повідомити цю новину її рідним, Заворотнюк поїхали до них на свою батьківщину в Росію, а пізніше повідомила свого нареченого, що у неї стався викидень. Однак сам Олаф впевнений, що Анастасія його обдурила і насправді вона зробила аборт.

Популярне

Схожі статті

Старі діви, чи завидні холостячки? Леся Нікітюк, Злата Огнєвіч та інші зірки, які не спішать виходити заміж

Сучасні жінки не прагнуть якомога швидше вийти заміж та народити дітей. Зараз у пріоритеті красунь саморозвиток і кар'єра. Саме тому Леся Нікітюк, Злата Огнєвіч та інші відомі жінки ще не у шлюбі.

5 зіркових дружин, які пробачили зраду чоловіка, щоб зберегти сім’ю: Ольга Сумська, Сніжана Бабкіна та інші

Ольга Сумська, Сніжана Бабкіна та інші відомі жінки пробачили своїм чоловікам невірність, щоб зберегти сім'ю. Для кого це рішення стало правильним, а для когось – помилкою.

Тепер зрозуміло, чому Тіна Кароль не вийшла вдруге заміж: співачка чесно розповіла про своє особисте життя

11 років поспіль Тіна Кароль позиціонує себе холостячкою і тримає в повному секреті своє особисте життя. Чи дійсно співачка весь цей час самотня, чи це лише частина сценічного образу?

Леся Нікітюк повернулась до батьків і показала хмельницькі багатства, від яких забилась ванна: “Сваряться”

Українська телеведуча Леся Нікітюк поїхала в гості до батьків та показала, чим славиться Хмельниччина. Телезірка зібрала 5 відер лісових грибів.

“Досі не маю рішення про усиновлення”: дружина-адвокатка Тімура Мірошниченка розповіла, що її бісить в суді

Вже 4 місяці прийомна донька Ангеліна живе у сім'ї Тімура та Інни Мірошниченко. Та зіркові батьки досі не отримали рішення про усиновлення від київського суду.

Могли б стати багатодітними мамами: Кухар, Сумська, Боржемська розповіли про найболючіші втрати

Іноді трапляється зовсім не так, як розраховуєш. Плануєш стати мамою, але на той момент нічого не виходить. У подібних обставинах свого часу опинилися балерина, акторка та фітнес-тренерка.