facebook

Стогне як поранена вовчиця: Гоген Солнцев розповів про постільне життя з дружиною-старенькою

Епатажна пара - молодий Гоген Солнцев і його вже давно сива бабуся Катерина Терешкович не перестають дивувати публіку.

Ще недавно Терешкович в черговий сварці хотіла кинутись в вікно. Це помітили сусіди, які і стали свідками перепалки. Хоча два роки тому за цією парою з трепетом спостерігала половина Росії. Але, як і віщували злі язики, їм не вдалося зберегти любов всупереч віком і пересудів. Або все таки вдалося?

Нещодавно Гоген, забувши про недавню велику сварку, розповів підробиці занадто особистої стороні життя – про те, що відбувається в ліжку

Гоген Солнцев і Катерина Терешкович

За словами 39-річного Гогена Солнцева, його дружина нещодавно пройшла курси по інтимному етикету, результатом яких він виявився дуже задоволений. Запекла старенька Терешкович на цьому незвичайному навчальному курсі відкрила для себе нові горизонти в плані інтиму і не збирається зупинятися на досягнутому.

«Наша спільна життя з Катею схожа на американські гірки. Часом у нас не буває з нею близькості по кілька тижнів. Коли вона лежить в устілку п’яна, яка пристрасть може бути? Але бувають періоди, коли ми не вилазимо з ліжка », – ділиться Гоген.

Також епатажний шоумен Солнцев уточнює, що стогне його Катюша “як поранена вовчиця “.

Популярне

Схожі статті

Старі діви, чи завидні холостячки? Леся Нікітюк, Злата Огнєвіч та інші зірки, які не спішать виходити заміж

Сучасні жінки не прагнуть якомога швидше вийти заміж та народити дітей. Зараз у пріоритеті красунь саморозвиток і кар'єра. Саме тому Леся Нікітюк, Злата Огнєвіч та інші відомі жінки ще не у шлюбі.

5 зіркових дружин, які пробачили зраду чоловіка, щоб зберегти сім’ю: Ольга Сумська, Сніжана Бабкіна та інші

Ольга Сумська, Сніжана Бабкіна та інші відомі жінки пробачили своїм чоловікам невірність, щоб зберегти сім'ю. Для кого це рішення стало правильним, а для когось – помилкою.

Тепер зрозуміло, чому Тіна Кароль не вийшла вдруге заміж: співачка чесно розповіла про своє особисте життя

11 років поспіль Тіна Кароль позиціонує себе холостячкою і тримає в повному секреті своє особисте життя. Чи дійсно співачка весь цей час самотня, чи це лише частина сценічного образу?

Леся Нікітюк повернулась до батьків і показала хмельницькі багатства, від яких забилась ванна: “Сваряться”

Українська телеведуча Леся Нікітюк поїхала в гості до батьків та показала, чим славиться Хмельниччина. Телезірка зібрала 5 відер лісових грибів.

“Досі не маю рішення про усиновлення”: дружина-адвокатка Тімура Мірошниченка розповіла, що її бісить в суді

Вже 4 місяці прийомна донька Ангеліна живе у сім'ї Тімура та Інни Мірошниченко. Та зіркові батьки досі не отримали рішення про усиновлення від київського суду.

Могли б стати багатодітними мамами: Кухар, Сумська, Боржемська розповіли про найболючіші втрати

Іноді трапляється зовсім не так, як розраховуєш. Плануєш стати мамою, але на той момент нічого не виходить. У подібних обставинах свого часу опинилися балерина, акторка та фітнес-тренерка.