facebook

Екс-дружина Віктора Павлика не може змиритися зі смертю сина: «Мені дуже важко»

Екс-дружина Віктора Павлика відверто поділилася своїми переживаннями після смерті сина. Павла Павлика немає з нами вже 40 днів.

7 серпня цього року помер 21-річний син українського музиканта Віктора Павлика Павло. Хлопець 2 роки боровся з онкологією, пережив майже 2 десятки курсів хіміотерапії і операцію. На жаль, хвороба виявилася сильнішою.

Мати покійного Павла Павлика Лора Созаева важко пережила смерть свого сина. Жінка ділиться зі своїми почуттями і переживаннями, а також архівними фотографіями сина в соціальних мережах. Так, Лора Созаева недавно опублікувала пост на своїй офіційній сторінці в Facebook і повідомила, що вже пройшло 40 днів з дня смерті її сина. Жінка розповіла про виховання Павла і про те, наскільки їй важко після смерті спадкоємця.

Павло Павлік з мамою

«21 рік я обіймала і казала люблю своєму сину. Тепер я в порожнечі. Мені дуже важко! », – поділилася переживаннями Созаева.

Убита горем мати розповіла, що вони з Павлом були не просто мама і син, а були справжніми друзями. За словами Созаевой, вона не змогла побудувати кар’єру адже весь свій час присвятила синові і зовсім про це не шкодує. Жінка вважає, що головне в її житті те, що вона зуміла виховати прекрасного сина і стати для нього по-справжньому близькою людиною.

До написаним одкровень жінка додала архівне відео зі своїм сином. На ролику Павло Павлік грав на гітарі і співав всім відому пісню «Постой, паровоз …».

Когда мы касаемся другого человека, мы либо помогаем ему, либо мешаем. Третьего не дано: мы либо тянем человека вниз, либо поднимаем его наверх.Букер Талиафер ВашингтонЯ всегда говорила сыну, когда чего-то не знала, а он знал и этим гордился, что я хочу, чтобы ты был лучше меня!В воспитании сына я действовала от обратного опыта в своей жизни. Мои родители не были со мной близки, мало уделяли мне время, не помогали мне в учебе, и уже тогда я дала себе обещание, что я буду делать так, как хотела бы , чтобы поступали со мной.Я сыну очень много читала и прививала ему любовь к чтению. По началу в детстве все шло отлично, пока не появился интернет😊. Но близость с ребёнком развивается , когда вы сидите рядом и с искажением голоса читаете рассказ, сказку, смеётесь, обсуждаете, задаёте вопросы. Много играть и петь с детьми тоже полезно, конечно, если есть на это время. Я не жалею, что у меня нет достижений в карьере, потому что 12 лет я посвятила воспитанию сына, и как оказалось не зря….. Мы стали больше друзьями, чем мамой и сыном, я этого хотела , но говорила, что иерархия, конечно, не будет нарушена, все же я старше по званию 😉и по возрасту . Мне повезло, что папа Паши мог нас обеспечивать, а я уделять время сыну – занятиям спортом и музыкой.Касались мы и сексуального воспитания, это было неловко, но я понимала, что так мудро и тонко как я , никто ему не расскажет , как чувствует себя девушка , по какой причине портится настроение раз в месяц, что мы женщины любим и почему мы в отличии от мужчин по разному воспринимаем те или иные вещи. Все, что вы вкладываете в детей даст плоды – или хорошие или плохие. Самое важное, как для меня, доверие. Если ребёнок делиться с вами переживаниями – значит вы отличный родитель!Как-то Паша сказал :- Мам, ты меня неправильно воспитала…- ?- Я слишком добрый….21 год я обнимала и говорила люблю своему сыну. Теперь я в пустоте. Мне очень тяжело!Я так благодарна всем, кто мне пишет и поддерживает , сочувствует и обнимает на расстоянии. Благодарна за то, что делитесь своими историями и переживаниями… вашу любовь чувствую где бы вы ни были. 40 дней…. уже сама….

Opublikowany przez Лора Созаева Poniedziałek, 14 września 2020

Популярне

Схожі статті

“Ми сварились, кому пощастить отримати очі”: Ектор Хіменес-Браво розповів про дитинство з братом і сестрою

Український ресторатор і кулінар Ектор Хіменес-Браво неочікувано пригадав про своїх брата та сестру. Виявилось, у дитинстві в них була цікава сімейна традиція.

“Доведеться дивувати, бо уведуть”: Джанабаєва розіграла Валерія Меладзе – одягнула на обличчя його маску

Екс-учасниця гурту "ВІА Гра" Альбіна Джанабаєва поділилася з публікою кумедним моментом, як вона розіграла чоловіка на гастролях. Збитий з пантелику Валерій не одразу зрозумів, що відбувається.

Була чоловіком, але всі завжди думали інакше: минуле діви Монро, яка сьогодні думає про усиновлення дитини

Відома українська блогерка та діва Монро не так давно розповіла про плани на усиновлення дитини. А яким було її дитинство та юність, про яку вона говорить нечасто?

Старі діви, чи завидні холостячки? Леся Нікітюк, Злата Огнєвіч та інші зірки, які не спішать виходити заміж

Сучасні жінки не прагнуть якомога швидше вийти заміж та народити дітей. Зараз у пріоритеті красунь саморозвиток і кар'єра. Саме тому Леся Нікітюк, Злата Огнєвіч та інші відомі жінки ще не у шлюбі.

5 зіркових дружин, які пробачили зраду чоловіка, щоб зберегти сім’ю: Ольга Сумська, Сніжана Бабкіна та інші

Ольга Сумська, Сніжана Бабкіна та інші відомі жінки пробачили своїм чоловікам невірність, щоб зберегти сім'ю. Для кого це рішення стало правильним, а для когось – помилкою.

Тепер зрозуміло, чому Тіна Кароль не вийшла вдруге заміж: співачка чесно розповіла про своє особисте життя

11 років поспіль Тіна Кароль позиціонує себе холостячкою і тримає в повному секреті своє особисте життя. Чи дійсно співачка весь цей час самотня, чи це лише частина сценічного образу?