facebook

“У нього дуже теплий”: Ані Лорак втомилася приховувати роман з Сергієм Лазарєвим

Днями генеральному директору каналу "Муз-ТВ " Арману Давлетьярову виповнилося 50 років. Це близький друг співачки Ані Лорак.

Тому не дивно, що співачку помітили на цьому важливому заході. Однак прийшла вона туди не одна, а в супроводі свого дуже близького друга Сергія Лазарева. З огляду на її нинішній роман з Єгором Глібом, було дивно бачити Лорак не з ним, а з іншим чоловіком.

Коханця Лорак Єгора Глібова на заході не було: посварилися?

Артисти не просто прийшли разом на ювілей до одного, а ще й обнімалися, і навіть цілувалися. Про те, що вони сиділи поруч і тісно спілкувалися між собою, свідчать численні фотографії, опубліковані іншими запрошеними зірками.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCFHIXCjgb9M%2F%3Futm_source%3Dig_embed&is_from_rle

Однак люди, які також були на заході на честь дня народження генерального директора “Муз-ТВ ” відзначили, що незважаючи на те, що Лазарєв прийшов саме з Кароліною, він також фліртував з Поліною Гагаріної, яка сиділа поруч.

Більше про життя Ані Лорак і всіх непростих випробуваннях, які їй довелося подолати на шляху до великої сцени, ви можете дізнатися в нашому відео.

В описі до фотографії з ювілею Лорак відзначила, що провела дуже теплий вечір в приємній компанії.

Популярне

Схожі статті

Роздає автографи та керує елітним авто: Олена Кравець потурає примхам 8-річного сина. Прогресивне виховання

Життя знаменитостей часто схоже на казку: розкішні будинки й автомобілі та звісно ж, слава. Але що відбувається, коли дитина виростає в такій атмосфері й мріє про власну зірковість ще в юному віці? 

Раніше чутки про роман відкидала, а зараз переймається його серцем: Злата Огнєвіч хоче побачення з Хливнюком

Іноді сценічні образи та пісні так влучно відображають внутрішній світ артистів, що починаєш асоціювати їх із реальністю. Така доля спіткала Злату Огнєвіч з Андрієм Хливнюком.

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.