facebook

(Відео) Олег Винник і Таюне з піснею “Улюблена “. Глядачі в невимовному захваті!

Приємно дивитися на цю пару на сцені: мужній і цілеспрямований Олег і прекрасна і ніжна Таюне.

Талановитий співак Олег Винник вміє перевтілюватися коли виходить на сцену. Однак виконуючи пісню “Кохана”, йому напевно не довелося перевтілюватися і грати роль закоханого чоловіка. І так видно, що він співає про свою любов до коханої жінки. Приємно дивитися на цю пару на сцені: мужній і цілеспрямований Олег і прекрасна і ніжна Таюне.

Глядачі теж не залишилися байдужими до виконання такої душевної та емоційної пісні. Деякі вставали з місць і ритмічно рухалися в такт музиці. Більшість висловлювали своє захоплення хитаючи руками в повітрі. Глядачі в залі були приведені в невимовний захват виконанні Олега Винника.

Талант є талант!

Подивіться цей виступ знаменитого співака і переконайтеся самі.

Відео: Олег Винник і Таюне з піснею “Кохана”

Ознайомтеся, що шанувальники таланту співака написали в соціальних мережах:

“Неповторний, обожнюваний з божественним голосом! Україна – це співак – ваша гордість! ”

“Нещодавно зовсім відкрила для себе вас і тепер ви найулюбленіший співак дивлюся вас в день по кілька разів і нічого не можу з собою вдіяти. Дуже шкода що не зможу побувати на вашому концерті дуже шкода. ”

“Олег, ваші пісні можна слухати незліченну кількість разів – це завжди задоволення. Спасибі! Творчих успіхів, відмінного здоров’я і щастя! ”

“Приголомшливий наш Олег !!! Дякую за ваші пісні, і радість які ви даруєте нам !!! Щастя вам, процвітання, здоров’я та удачі! “

Популярне

Схожі статті

Тонкі, повітряні, із золотистою скоринкою готую найсмачніші у світі млинці з яблуками: все просто як 2х2=4

Серед безлічі рецептів млинців є ті, що називаються "класикою жанру" — перевірені багатьма господинями та часом. Саме такий рецепт пропонуємо вам сьогодні.

“Без пари”: дружина Влада Ями Ліліана поділилася головним та натякнула, що їй доведеться бути самій

Ліліана, дружина хореографа Влада Ями, поділилася особистими думками щодо свого життя. Останні події привернули увагу не через професійні досягнення її чоловіка, а через численні вечірки.

Все ж таки не рідні? Галкін показав спільних з Пугачовою дітей, які не те що на батьків, між собою не схожі

Домисли навколо родини Пугачової та Галкіна не вщухають. 11 років жовта преса порушує питання, наскільки близькі Ліза та Гаррі, до своїх батьків, і чи справді вони їхні біологічні спадкоємці.

Пора року навіяла: печиво “Осінній листочок”. Готую з простих продуктів показну солодку випічку на свята

Осінь приносить натхнення своїми теплими кольорами, ароматами і настроєм. Саме в цей час хочеться особливих солодощів, які б відображали атмосферу цієї пори року. 

Як змінився та виріс син Кароль: Веня вже на голову вищий за Тіну, симпатичний, міцний та серйозний

Час плине, діти виростають. Здавалося б ще зовсім недавно Тіна Кароль тішила милими фото маленького Вені, і раптом всі побачили поряд з нею дорослого, майже 16-річного, юнака.

Хто сказав, що сніданок має бути звичайним? Збивайте кабачки з кефіром: смачніше страви вранці годі й шукати

Традиційні бутерброди та каші вже давно стали частиною наших буднів, але є способи зробити сніданок цікавішим, смачнішим та, що не менш важливо, кориснішим.