facebook

Син Тарзана висловився про зради батька Наташі Корольовій: не в силах терпіти

Архип Глушко - син Тарзана (Сергія Глушка) і Наташі Корольової.

Нещодавно почав свою кар’єру музикант виявився жертвою цього скандалу, адже у нього не тільки моральна травма на тлі скандалів батьків, але ще і хвиля тиску з боку журналістів.

Архип Глушко вперше висловився про зраду батька

Архип Глушко

Він опублікував у себе в Інстаграм-акаунті пост, який підписав так: «Медитую музикою. Вдих, видих і ти в раю ».

Тарзан

Нагадаємо, 16 вересня якась Анастасія Шульженко зробила заяву про те, що вона вагітна від Сергія Глушка.

Анастасія Шульженко

Як виявилося, поки Наташа Корольова була на гастролях і в відпустці, Тарзан зраджував їй з різними дівчатами. Під час останньої зради з дому зникли коштовності і велика сума грошей – 3 млн євро і 5 млн рублів. Після цього Королева написала заяву в поліцію. Шульженко, за її словами, нічого з дому не крала, тому щиросердно зізналася в зраді.

Тарзан і Наташа Корольова

Наташа Корольова ніяк не відреагувала на це, а ось Тарзан в серцях записали зворушливе відеозвернення, де зізнався у невірності. Однак зауважив, що відповідати буде тільки перед дружиною і Богом, але не перед фанатами і Хейтер. А через кілька годин видалив це відеозвернення.

Пізніше Настя Шульженко прийшла на програму “Пусть говорят “, де пройшла тест на вагітність під наглядом лікарів. Він виявився негативним. Дівчина ніяк не змогла прокоментувати це.

Популярне

Схожі статті

Оля Полякова перетворилася на Кінг-Конга й переступила багатоповерхівку: таке можливе для жінки з досвідом

Оля Полякова продовжує дивувати прихильників довжиною своїх чарівних ніжок і не тільки. На цей раз взяла приклад із Кінг-Конга, з легкістю переступаючи багатоповерховий Палац Спорту.

“Хоча б губи не більші за обличчя”: зʼявилося фото першої учасниці “Холостяка-13” з Олександром Тереном

З дня на день розпочинається премʼєра довгоочікуваного 13 сезону проєкту "Холостяк", який з нетерпінням чекає вся країна. Головний герой цього сезону не простий, саме, як і учасниці.

Син Таїсії Повалій “не оцінив” конфіскацію її майна в Україні: авто, 7 ділянок, будинок, квартиру і пісні

Таїсія Повалій не лише покинула Україну, але й дуже негарно висловлюється про власну батьківщину. За це колишню нардепку позбавили деякого майна та прав на виконання чудових пісень.

“Така подруга, що дзеркало лякається”: Маша Єфросиніна вперше чесно показала себе та Полякову за кадром

Маша Єфросиніна та Оля Полякова відомі своєю дружбою. Нещодавно знаменитості показали, як вони виглядають поза камерою, у повсякденному житті. Проте одна з подруг, схоже, навіть спить з укладкою.

Віктор Ющенко вперше за довгий час показав свою першу леді: як виглядає дружина екс-президента України

Всі думали, що Катерина Ющенко покинула чоловіка Віктора Андрійовича та гайнула в Америку. Насправді перша леді 3-го президента частенько буває в Україні та інших місцинах.

“Єдиний”: Софія Ротару показала, як виглядає могила чоловіка Анатолія Євдокименка, з яким прожила 30 років

Відома та шанована співачка Софія Ротару на роковини свого чоловіка Анатолія Євдокименка відвідала місце, де він спочиває вічним сном. Цим артистка поділилася зі своїми підписниками.