facebook

Дан Балан в минулому: Тіна Кароль зізналася, що її серце вільне

Відома українська співачка Тіна Кароль дала ексклюзивне інтерв'ю програмі «ЖВЛ» на телеканалі «1 + 1» і відверто розповіла про взаємини з чоловіками.

Успішною і знаменитою співачкою Тіною Кароль захоплюються багато. Тіна – не просто талановита співачка, але і сильна і мудра жінка. У 2013 році Кароль втратила чоловіка, який пішов з життя після боротьби з раком шлунка. Як зізнається сама Кароль, вона залишилася тоді не тільки без найріднішої людини, але і без продюсера і без грошей, так як всі фінансові заощадження пішли на лікування чоловіка. Кароль зуміла пережити втрату і стати однією з найуспішніших і найбільш затребуваних артисток України. Однак Тіна за все ці так і не впустила іншого чоловіка в своє життя.

Архівне фото Тіни Кароль з чоловіком і сином

Тіна Кароль зізналася, що готова до відносин

В ексклюзивному інтерв’ю програмі «ЖВЛ» Тіна Кароль відверто зізналася, чи допускає вона думка про те, що поруч з нею буде чоловік. «Я допускаю думку про це. Зараз важко про це говорити, потрібно закохатися. Так, я можу закохатися, час покаже », – відверто розповіла артистка.

Варто зазначити, що вже довгий час ходять чутки про роман Кароль з молдавським співаком Даном Баланом. Вони разом працювали в проекті «Голос» і глядачі побачили між ними симпатію. Самі артисти не коментують ці чутки. Однак судячи з інтерв’ю Тіни Кароль, її серце все ще вільне.

Популярне

Схожі статті

Оля Полякова перетворилася на Кінг-Конга й переступила багатоповерхівку: таке можливе для жінки з досвідом

Оля Полякова продовжує дивувати прихильників довжиною своїх чарівних ніжок і не тільки. На цей раз взяла приклад із Кінг-Конга, з легкістю переступаючи багатоповерховий Палац Спорту.

“Хоча б губи не більші за обличчя”: зʼявилося фото першої учасниці “Холостяка-13” з Олександром Тереном

З дня на день розпочинається премʼєра довгоочікуваного 13 сезону проєкту "Холостяк", який з нетерпінням чекає вся країна. Головний герой цього сезону не простий, саме, як і учасниці.

Син Таїсії Повалій “не оцінив” конфіскацію її майна в Україні: авто, 7 ділянок, будинок, квартиру і пісні

Таїсія Повалій не лише покинула Україну, але й дуже негарно висловлюється про власну батьківщину. За це колишню нардепку позбавили деякого майна та прав на виконання чудових пісень.

“Така подруга, що дзеркало лякається”: Маша Єфросиніна вперше чесно показала себе та Полякову за кадром

Маша Єфросиніна та Оля Полякова відомі своєю дружбою. Нещодавно знаменитості показали, як вони виглядають поза камерою, у повсякденному житті. Проте одна з подруг, схоже, навіть спить з укладкою.

Віктор Ющенко вперше за довгий час показав свою першу леді: як виглядає дружина екс-президента України

Всі думали, що Катерина Ющенко покинула чоловіка Віктора Андрійовича та гайнула в Америку. Насправді перша леді 3-го президента частенько буває в Україні та інших місцинах.

“Єдиний”: Софія Ротару показала, як виглядає могила чоловіка Анатолія Євдокименка, з яким прожила 30 років

Відома та шанована співачка Софія Ротару на роковини свого чоловіка Анатолія Євдокименка відвідала місце, де він спочиває вічним сном. Цим артистка поділилася зі своїми підписниками.