facebook

Хороший син і кращий брат: Сергій Притула зворушливо привітав сина з днем народження

Сьогодні день народження відзначає син шоумена і, можливо, майбутнього політика, Сергія Притули.

Батько зворушливо привітав сина, і написав слова привітання у себе на сторінці в Інстаграм. До привітань в коментарях приєдналася їх близька подруга сім’ї, телеведуча і волонтер Маша Єфросиніна.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCF1c4PLFKZ_%2F&is_from_rle

Нагадаємо, сина Сергія Притули звуть Дмитро. Сьогодні йому виповнюється 12 років. Це його дитина від першої дружини Юлії, з якою у шоумена залишилися хороші партнерські відносини. Зараз Притула вже п’ять років у шлюбі з Катериною Соловйової, і вони ростять трирічну дочку Соломію.

В цьому році буде вже друга спроба Сергія потрапити в політику – він йде в мери Києва на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року. Для того, щоб не зіпсувати репутацію, він офіційно відмовився від роботи в проекті “Вар ‘яті Шоу “.

У своєму інтерв’ю Маші Єфросиніної Притула розповідав, що йде в політику, щоб спробувати щось змінити в країні. Вважає, що в тій сфері, де він зараз, він вже досяг максимуму. Пора рухатися далі.

Популярне

Схожі статті

Милі лаються, тільки тішаться: чому Надя Дорофєєва вважає, що сварки з Мішею Кацуріним їй лише на користь

Всі ми знаємо, що життя – це не тільки мед і троянди, а й паприка з перцем. Тому якщо ви чуєте нову пісню Дорофєєвої, знайте – можливо, вона народжена у словесному протистоянні з Кацуріним.

Картопля по-селянськи: влаштовую МакДональдз вдома щодня! Готую як у знаменитому фастфуді, а може й краще

Хрустка, ароматна та приємно м'яка всередині картопля по-селянськи — одна з найпопулярніших страв у знаменитих фастфудах. Але чи знали ви, що цей кулінарний шедевр можна легко приготувати вдома?

Дівчинка, яка зіграла стільки ролей, що позаздрять відомі кінозірки: як живе юна актриса Єфросинія Мельник

Маленька зірочка — такою запам'яталася нашим глядачам Єфросинія Мельник. Її ім'я вже давно асоціюється з юним талантом, який майстерно втілює образи, здатні зворушити до сліз або викликати усмішку.

Рулетики з лаваша з горіхами, гарбузом та медом: східний смаколик на моїй кухні. Їдоків за вуха не відтягнеш

Хочете здивувати своїх улюблених їдоків чимось особливим? Тоді ці рулетики з лаваша із дивовижною начинкою — те, що треба, бо це справжній скарб східної кухні, який легко можна приготувати вдома.

Свідома бездітність: хто з українських зірок не бажає мати дітей – Леся Нікітюк, Данилко, Дорофєєва

Їхня історія нагадує про те, що бути щасливим можна і без традиційних уявлень про сімейне життя, а справжнє щастя завжди починається з внутрішньої гармонії та усвідомлення власних бажань.

“Ммм” — це така смакота! А все просто: трошки картоплі та м’яса запікаю на вечерю у мішечках з фольги

Ми знайшли ідеальний варіант сімейної вечері, яка має показний вигляд та з легкістю готується. Це — запечені в мішечках з фольги картопля з м'ясом.