facebook

Молода дружина Євгена Петросяна загнала його в спортзал: “Худни, дідусь!”

Гуморист Євген Петросян, який недавно привернув до себе увагу тим, що одружився на молодій помічниці.

З тих пір за ним і його обраницею Тетяною Брухуновой спостерігають, як кажуть, в обидва ока. Багато шанувальників помітили, що з появою молодої дівчини Євген став більше часу приділяти собі – як у фізичному, так і в духовному плані. Варто відзначити, що Петросяна стали часто бачити в СПА, на масажі, в кав’ярнях, на медитації і в інших закладах. Там він відпочиває, розслабляється, відновлює свою енергію. Днями з’явилося відео, як Євген Петросян віджимається і займається в спортивному залі. Робить це не гірше, ніж молоді і гарячі парті.

Молода дружина загнала Петросяна в спортивний зал: не хоче в’яле тіло

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCFw647Wjt_9%2F&is_from_rle

У коментарях до публікації тут же почали писати – це дружина відправила в зал, адже нікому не хочеться бачити з собою поруч людини не дуже спортивної статури.

Петросян похвалився, що досвіду в професійних тренуваннях у нього немає, але завдяки професійному тренеру вже є перші досягнення. До того ж, він став брати більше і більше навантажень з кожним тренуванням.

Популярне

Схожі статті

Якщо ви не знаєте, що робити зі своїм виноградом, приготуйте з нього мед: готується швидко та легко

Ось і у вас дозрів виноград. І що ж робити з цим багатством? Варення, компот і навіть вино заготовили, а врожаю ще багато. У нас на цей випадок є чудова пропозиція — приготуйте з нього мед!

Обидві грузинки, обох любили в Україні. Але такі різні! Порядна Гвердцителі та “найрозумніша” Канделакі

Грузинка — це більше, ніж просто національність. Це особлива культура, сила духу, любов до своєї землі й свого народу. І коли говоримо про грузинських жінок, на думку спадають дві дуже різні постаті.

Діти-емігранти. Хто з зірок відправив своїх нащадків за кордон: Наталія Мосейчук, Катерина Осадча, Кароль

Дискусії про українську ідентичність завжди гострі, а коли мова йде про дітей зіркових родин, що опинилися за кордоном, емоції тільки зростають. 

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.