facebook

Анна Семенович повідомила, що хворіє коронавірусом: полегшало тільки через тиждень

Сорокарічна артистка приголомшила шанувальників визнанням - вже майже тиждень вона бореться з китайським вірусом, який повністю вибив її з робочого процесу.

Уточнила, що раніше не повідомляла, адже не хотіла лякати своїх фанатів, і сіяти між ними паніку. Зараз Анна Семенович перебуває вдома, на самоізоляції. Початок хвороби стало не дуже приємним, вдарило і по фізичному, і по моральному стану зірки.

Анна Семенович планує вже 12 жовтня завершити свою самоізоляцію і вийти на роботу

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCF9gRUCK4Ck%2F&is_from_rle

Знаменитість розповіла, що в плані перенесення хвороби їй дуже пощастило – у неї легка форма коронавируса. І єдине, що турбувало – загальна сильна слабкість. Ніяких критичних симптомів типу втрати нюху, смаку, високої температури або сильного кашлю у неї не було. Також тест на антитіла зробили і іншим членам її сім’ї. У всіх результат виявився позитивним, але, на щастя, ніхто не переносить його в складній формі.

Популярне

Схожі статті

Оля Полякова перетворилася на Кінг-Конга й переступила багатоповерхівку: таке можливе для жінки з досвідом

Оля Полякова продовжує дивувати прихильників довжиною своїх чарівних ніжок і не тільки. На цей раз взяла приклад із Кінг-Конга, з легкістю переступаючи багатоповерховий Палац Спорту.

“Хоча б губи не більші за обличчя”: зʼявилося фото першої учасниці “Холостяка-13” з Олександром Тереном

З дня на день розпочинається премʼєра довгоочікуваного 13 сезону проєкту "Холостяк", який з нетерпінням чекає вся країна. Головний герой цього сезону не простий, саме, як і учасниці.

Син Таїсії Повалій “не оцінив” конфіскацію її майна в Україні: авто, 7 ділянок, будинок, квартиру і пісні

Таїсія Повалій не лише покинула Україну, але й дуже негарно висловлюється про власну батьківщину. За це колишню нардепку позбавили деякого майна та прав на виконання чудових пісень.

“Така подруга, що дзеркало лякається”: Маша Єфросиніна вперше чесно показала себе та Полякову за кадром

Маша Єфросиніна та Оля Полякова відомі своєю дружбою. Нещодавно знаменитості показали, як вони виглядають поза камерою, у повсякденному житті. Проте одна з подруг, схоже, навіть спить з укладкою.

Віктор Ющенко вперше за довгий час показав свою першу леді: як виглядає дружина екс-президента України

Всі думали, що Катерина Ющенко покинула чоловіка Віктора Андрійовича та гайнула в Америку. Насправді перша леді 3-го президента частенько буває в Україні та інших місцинах.

“Єдиний”: Софія Ротару показала, як виглядає могила чоловіка Анатолія Євдокименка, з яким прожила 30 років

Відома та шанована співачка Софія Ротару на роковини свого чоловіка Анатолія Євдокименка відвідала місце, де він спочиває вічним сном. Цим артистка поділилася зі своїми підписниками.