facebook

Таїсія Повалій захопила стильним перетворенням: помолодшала років на 20

Заслужена артистка і одна з найпопулярніших співачок дев'яностих-нульових Таїсія Повалій зараз переключилася на Інстаграм-блог.

Там вона показує свою закадровий життя і домашні справи. Нещодавно показала відео, на якому вона, хоч і в кепці, але з новою зачіскою. Раніше у Таїсії Повалій було модне нині боб-каре, але, судячи з усього, вона від нього відмовилася, і вирішила відростити довге волосся. На відео вона акуратно зібрала їх під кепкою. Видно, що колір Повалій вирішила не міняти, її молочно-білий вже дуже улюблений, і вона не відмовиться від нього.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCFM6n2tDPm_%2F&is_from_rle

Шанувальники помітили, що з такою зачіскою і в такий молодіжної джинсовому одязі Таїсія Повалій виглядає досить молодо. Шанувальники теж це помітили, написавши свої захоплення в коментарях.

Нагадаємо, Таїсія Повалій – народна артистка України та Інгушетії. Також народний депутат України одного з попередніх скликань. Зараз вона виступає менше, ніж за часів піку своєї слави, але її армія фанатів за нею продовжує пильно стежити в соціальних мережах.

Популярне

Схожі статті

Хто з українських естрадних зірок, окрім доньки Тоні, на роковини згадав про Ніну Матвієнко: таких не багато

Рік тому пішла у засвіти Ніна Матвієнко — жінка-легенда, чий голос здавався співом самої душі України. Її відхід став потрясінням, що відлунювало в серцях тих, хто слухав її пісні.

Я у захваті від вигляду та смаку цієї випічки: домашнє печиво “Крила янгола” цілком виправдовує свою назву

Печиво "Крила янгола" — це легкий, ніжний і повітряний десерт, що нагадує повітряні крила. Завдяки своїй хрусткій скоринці та м'якому безе всередині, печиво стає чудовим доповненням до чаю або кави.

Святослав Вакарчук показав свою доньку Діану: дівчина отримала все найкраще від свого зіркового тата (ФОТО)

У відомого українського артиста Святослава Вакарчука підростає двоє маленьких дітей. Втім, є у знаменитості і старша спадкоємиця від першого шлюбу.