facebook

Рудий з Иванушек розповів про алкогольну залежність: його довгий час підозрювали, але ніхто не міг повірити

Рудий з Иванушек - саме так Андрія Григор'єва-Апполонова впізнають на публіці. Він - фронтмен легендарного гурту "Иванушки-Інтернешнл ", яка колись хайпанула з піснею "Тополиний пух ".

Через роки після виходу пісні, і після розпаду групи, Григор’єв-Апполонов як фронтмен теж залишається на слуху і на виду. За його життям пильно стежать, боячись пропустити щось справді важливе і цікаве. Справжні одкровення – це не чутки, які можна почути на публіці, а то, що людина сама розповідає своїм фанатам. Співак відвідав шоу Бориса Корчевніковим “Доля людини “, де зробив шокуюче зізнання.

Співак Андрій Григор’єв-Апполонов (Рудий з Иванушек) в передачі «Доля людини» зізнався, що страждав від залежності

Рудий з Иванушек

Йдеться про алкогольну залежність. Але зіткнувся з нею він не один, а весь творчий колектив «Иванушки». Андрій стверджує – 1998 рік був для них дуже важкий, і алкоголь – спроба піти від проблем.

Зокрема, тоді у батька Апполонова відірвався тромб. Також артист втратив близького друга і колегу Ігоря Соріна, який випав з вікна через трагічну випадковість.

«Ми заливали горе, ми ж росіяни,« иванушки »…», – відверто зізнався на всю країну соліст популярної групи.

Він зауважив, що алкоголь взагалі не заважав виступів, і перед концертами вони намагалися не пити.

Популярне

Схожі статті

“А як гарно співали!”: Женя Власова, Оля Горбачова, Надія Мейхер пішли зі сцени й опанували інші професії

Свого часу Женя Власова, Оля Горбачова, Надія Мейхер багато співали, знімали кліпи та були відомими особистостями. Нині кардинально змінили сферу діяльності. На чому тепер заробляють?

“Оце так пристрасті!”: Христина Соловій всілася на підлогу й поцілувалася з набагато молодшим парубком

Схоже, Христина Соловій знову втрапила в скандал. Ще не втихли пристрасті з приводу вживання ненормативної лексики під час концерту, як з'явився новий привід засудити співачку.

Трішки не розрахували з розмірами: жіночні об’єми Гросу, Холоденко, Дімопулос випали з одягу – є фото

Зірки роблять усе можливе, щоб говорили не лише про їхню творчість, але й зовнішність. І часто це їм дуже добре вдається. Ми зібрали докупи непристойні декольте, які практично нічого не приховують.

Двоє синів від двох чоловіків: Ассія Ахат покинула одного чоловіка заради іншого – не зраджує лише скрипці

59-річна Ассія Ахат нині насолоджується розкішним життям в Америці, а у вільні хвилини грає на скрипці досхочу. Та були в житті знаменитості зовсім інші часи, коли доводилося поневірятися.

Оля Полякова перетворилася на Кінг-Конга й переступила багатоповерхівку: таке можливе для жінки з досвідом

Оля Полякова продовжує дивувати прихильників довжиною своїх чарівних ніжок і не тільки. На цей раз взяла приклад із Кінг-Конга, з легкістю переступаючи багатоповерховий Палац Спорту.

“Хоча б губи не більші за обличчя”: зʼявилося фото першої учасниці “Холостяка-13” з Олександром Тереном

З дня на день розпочинається премʼєра довгоочікуваного 13 сезону проєкту "Холостяк", який з нетерпінням чекає вся країна. Головний герой цього сезону не простий, саме, як і учасниці.