facebook

Дочка Гаріка Харламова познущалася над татом: як комік виховує доньку один?

Поки Крістіна Асмус займається своєю кар'єрою, хворіє і переживає з приводу втрати ролі в спектаклі "Гамлет ", її екс-чоловік Гарік Харламов виховує доньку.

Комік поділився процесом написання домашнього завдання зі своєю донькою. На відео Ігор, він же Гарік Харламов, розбирає з донькою тему російських прислів’їв.

“Ну ось і креативне мислення підійшло))) “, – написав Гарік в коментарі до відеозапису.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCGE00dipcUu%2F&is_from_rle

Багатьох шанувальників обурив той факт, що всю відповідальність за дитину Христина Асмус вирішила звалити на чоловіка. Її назвали поганою матір’ю, ще коли вона не прийшла до дочки на лінійку в честь першого вересня. А зараз хвиля обурень повторилася.

Також коментатори помітили, що дівчинка дуже схожа на тата – особливо по очах і форми обличчя.

Свої лайки під відео поставили Сергій Бурунов, співачка Глюкоза, Ліка Осипова та інші.

Крім цього, в коментарях писали і питали, чому Гарік назвав свою дочку Анастасією Ігорівною. Як виявилося, багато підписані на профіль користувачів навіть не знають, що Гарика насправді за паспортом звуть Ігор.

Популярне

Схожі статті

“Вибач, що не змогли”: після 10 років шлюбу Андрій Бєдняков оголосив про розлучення з Анастасією Короткою

Після 16 років стосунків найвідоміша пара українського шоу-бізнесу Андрій Бєдняков та Анастасія Коротка оголосили про своє розлучення. Подробиці події у статті.

“Класно, що змінили образ!”: 34-річна Надя Дорофєєва вийшла на люди в окулярах та нерозчесана

Після розпаду гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва весь час намагається вразити своїх шанувальників нестандартними кроками. Ось і цього разу викликала купу захопливих відгуків.

“А як гарно співали!”: Женя Власова, Оля Горбачова, Надія Мейхер пішли зі сцени й опанували інші професії

Свого часу Женя Власова, Оля Горбачова, Надія Мейхер багато співали, знімали кліпи та були відомими особистостями. Нині кардинально змінили сферу діяльності. На чому тепер заробляють?

“Оце так пристрасті!”: Христина Соловій всілася на підлогу й поцілувалася з набагато молодшим парубком

Схоже, Христина Соловій знову втрапила в скандал. Ще не втихли пристрасті з приводу вживання ненормативної лексики під час концерту, як з'явився новий привід засудити співачку.

Трішки не розрахували з розмірами: жіночні об’єми Гросу, Холоденко, Дімопулос випали з одягу – є фото

Зірки роблять усе можливе, щоб говорили не лише про їхню творчість, але й зовнішність. І часто це їм дуже добре вдається. Ми зібрали докупи непристойні декольте, які практично нічого не приховують.

Двоє синів від двох чоловіків: Ассія Ахат покинула одного чоловіка заради іншого – не зраджує лише скрипці

59-річна Ассія Ахат нині насолоджується розкішним життям в Америці, а у вільні хвилини грає на скрипці досхочу. Та були в житті знаменитості зовсім інші часи, коли доводилося поневірятися.