facebook

(Відео) Олег Винник з душевної піснею “Гра в кохання ” зачарував глядачів

Не можна грати в любов.

Всім полюбився і визнаний талановитий співак Олег Винник завжди захоплює своїх шанувальників незабутнім виконанням. Можна слухати його пісні весь час і не набридне. У кожній пісні є сенс і сам Олег їх пише. Він передає емоційно все що є в пісні. Це йому майже завжди вдається. І в цей раз – вічна тема про любов. Можна закохатися, але не завжди любов буває взаємна, іноді друга половина сприймає любов як гру. Однак це емоційно відбивається на другій половині. Не можна грати в любов. Хоча деякі використовують закоханість людини для досягнення своїх цілей, іноді корисливих. Закоханий чоловік не здогадується про це, він засліплений почуттям. І це його проблема. Погано якщо ви потрапили в таку ситуацію, коли з вами грають як кіт з мишкою. Однак допомогти вам може тільки одна людина – це ви. Ніхто вас не відрадить від любові, ви не послухаєте, навіть якщо і зрозумієте, що з вами грають і використовують. Тільки з часом ви можете усвідомити, що з вами грали.

Не дозволяйте грати в любов! Іноді вона того не варто, щоб потім все своє життя розплачуватися за гру в любов. Хоча, це попередження не діє, як правило, ні на кого. Можна тільки на власному досвіді це зрозуміти та відчути.

Відео: пісня у виконанні Олега Винника “Гра в кохання”

Цей виступ в м Житомир зібрало багато шанувальників відомого співака. Глядачі в залі з самого початку виступу і до закінчення концерту не могла стримувати переповнювали їх емоцій.

Оцініть і ви цю пісню, яку напевно ви не чули.

 

Популярне

Схожі статті

“Раніше для тіла, зараз для голови”: як Марічці Падалко вдається виглядати молодшою за Вітвіцьку та Таран

Марічка Падалко завжди славилася своєю спортивною формою. Однак сьогодні, у свої зрілі роки, вона знаходить у спорті не лише джерело фізичної сили, а й справжній притулок для душі.

Куди зникла та чим займається 75-річна колишня Перша Леді Людмила Янукович: шахтарську столицю й не відвідує

Доля дружини президента-втікача не радісна. Слово "колишня" давно стало її постійним супутником і на сцені політичної драми, де розгортаються події української історії, для неї не знайшлося місця. 

Тонкі, повітряні, із золотистою скоринкою готую найсмачніші у світі млинці з яблуками: все просто як 2х2=4

Серед безлічі рецептів млинців є ті, що називаються "класикою жанру" — перевірені багатьма господинями та часом. Саме такий рецепт пропонуємо вам сьогодні.

“Без пари”: дружина Влада Ями Ліліана поділилася головним та натякнула, що їй доведеться бути самій

Ліліана, дружина хореографа Влада Ями, поділилася особистими думками щодо свого життя. Останні події привернули увагу не через професійні досягнення її чоловіка, а через численні вечірки.

Все ж таки не рідні? Галкін показав спільних з Пугачовою дітей, які не те що на батьків, між собою не схожі

Домисли навколо родини Пугачової та Галкіна не вщухають. 11 років жовта преса порушує питання, наскільки близькі Ліза та Гаррі, до своїх батьків, і чи справді вони їхні біологічні спадкоємці.

Пора року навіяла: печиво “Осінній листочок”. Готую з простих продуктів показну солодку випічку на свята

Осінь приносить натхнення своїми теплими кольорами, ароматами і настроєм. Саме в цей час хочеться особливих солодощів, які б відображали атмосферу цієї пори року.