facebook

Гарік Харламов потролив колишню дружину і дав зрозуміти, що до неї більше не повернеться

39-річний новоспечений холостяк Гарік Харламов здивував публіку новим авторським шоу, де не обійшлося без згадки його колишньої дружини - актриси Христини Асмус.

Своє нове шоу він назвав “Хорлостях “ – як відсилання до популярній програмі “Холостяк “, де відомі та успішні самотні чоловіки шукають собі жінок серед претенденток.

У конкурсі Гарику запропонували відразу кілька варіантів дівчат, які хотіли б взяти в полон його серце.

Коли перша конкурсантка сказала, що її звуть Христина, Гарік відразу відхрестився і відмовив їй

Гарік Харламов на зйомках серіалу Гусар

Це відсилання до того, що його першу, і поки що єдину дружину, звуть Христина Асмус. Друга дівчина з ім’ям Олеся теж не підійшла артисту, хоч вона і актриса. Третя претендентка на пост головного жінки в житті резидента “Камеді Клаб ” Гарика Харламова зізналася, що мріє бути актриса, але поки вона інтерн. Від цієї пропозиції здивований і веселий Харламов теж вирішив відмовитися.

Харламов випустив нове шоу, де посміявся над своєю екс-дружиною Христиною Асмус

Нагадаємо, найгучнішим розлученням цього року стала пара Гаріка Харламова і Христини Асмус, які, несподівано для всіх, без скандалів оголосили про розлучення. Пояснили – не зійшлися характерами.

Популярне

Схожі статті

Вона та, про кого він співає пісні: стало відомо імʼя жінки, яка понад 20 років була музою Олега Винника

Знаменитий український співак Олег Винник розкрив імʼя жінки, яка понад двадцять років була його музою та надихала в творчості. Ким приходиться артисту загадкова натхненниця?

Донька Анастасії Заворотнюк розповіла про свій стан після смерті матері: “Відновитися повністю неможливо”

28-річна донька Анастасії Заворотнюк зізналася, що без матері їй непросто жити. Втім, дівчина намагається бути щасливою, адже цього хотіла її мама.

Продюсер Михайло Ясинський розповів, де і за який гонорар виступала Світлана Лобода: так дорого не було

Український продюсер Михайло Ясинський вперше розповів історію, повʼязану з відомою співачкою Світланою Лободою. Виявляється, були часи, коли артистка давала виступи за дуже скромні гонорари.

Тепер зрозуміло, чому вони наважились на усиновлення: Тімур Мірошниченко вперше розповів про втрату дитини

Тімур Мірошниченко, який має двох власних дітей та двох усиновлених, вперше розповів, що міг би бути батьком для п'ятьох. Його дружині Інні лікарі говорили, що вона більше не зможе завагітніти.

“Вибач, що не змогли”: після 10 років шлюбу Андрій Бєдняков оголосив про розлучення з Анастасією Короткою

Після 16 років стосунків найвідоміша пара українського шоу-бізнесу Андрій Бєдняков та Анастасія Коротка оголосили про своє розлучення. Подробиці події у статті.

“Класно, що змінили образ!”: 34-річна Надя Дорофєєва вийшла на люди в окулярах та нерозчесана

Після розпаду гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва весь час намагається вразити своїх шанувальників нестандартними кроками. Ось і цього разу викликала купу захопливих відгуків.