facebook

3-річна дочка Юлії Савичевої заспівала мамин хіт: не гірше, ніж зоряна мама

Співачка Юлія Савічева - справжня зірка нульових. Вона прославилася своїми концертами і тим, що створила саундтрек до серіалу "Не родись красивою ".

Сьогодні дівчині 33 роки, і вона продовжує розвиватися як творча особистість. До музики привчає і свою трирічну дочку. Нещодавно дівчинка виконала мамину пісню, чому шанувальники були дуже раді, і щиро здивувалися талантам такого маленького дитини.

“Моя Аня вже бігає по дому і наспівує« Доктор Хаус ». Дивлячись на неї, я подумала, а чому б і вам не приєднатися? “, – написала Юлія Савічева в коментарі до відео з піснею дівчинки. І оголосила конкурс в Інстаграм на найталановитіший і креативне відео-виконання пісні “Доктор Хаус “.

Тому, хто займе перше місце, Юлія Савічева перераховує десять тисяч рублів. Другому місцю – 5 тисяч рублів. А тому, хто посяде третє місце, подарує авторську толстовку з особистим автографом.

Шанувальники помітили, що дочка Савичевої і її мама – виглядають як дві краплі води

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCGPBEMvCsil%2F&is_from_rle

“Боже, як вона схожа на вас, Юлія, супер дівчинка “, – пише шанувальник з ніком marusya.ska. А юзер tatjanakaiseva пише: “Чи не ні, крутіше цієї милахи вже не зробити … вона шалено крута “. Орфографія і пунктуація коментаторів збережені.

Популярне

Схожі статті

Вона та, про кого він співає пісні: стало відомо імʼя жінки, яка понад 20 років була музою Олега Винника

Знаменитий український співак Олег Винник розкрив імʼя жінки, яка понад двадцять років була його музою та надихала в творчості. Ким приходиться артисту загадкова натхненниця?

Донька Анастасії Заворотнюк розповіла про свій стан після смерті матері: “Відновитися повністю неможливо”

28-річна донька Анастасії Заворотнюк зізналася, що без матері їй непросто жити. Втім, дівчина намагається бути щасливою, адже цього хотіла її мама.

Продюсер Михайло Ясинський розповів, де і за який гонорар виступала Світлана Лобода: так дорого не було

Український продюсер Михайло Ясинський вперше розповів історію, повʼязану з відомою співачкою Світланою Лободою. Виявляється, були часи, коли артистка давала виступи за дуже скромні гонорари.

Тепер зрозуміло, чому вони наважились на усиновлення: Тімур Мірошниченко вперше розповів про втрату дитини

Тімур Мірошниченко, який має двох власних дітей та двох усиновлених, вперше розповів, що міг би бути батьком для п'ятьох. Його дружині Інні лікарі говорили, що вона більше не зможе завагітніти.

“Вибач, що не змогли”: після 10 років шлюбу Андрій Бєдняков оголосив про розлучення з Анастасією Короткою

Після 16 років стосунків найвідоміша пара українського шоу-бізнесу Андрій Бєдняков та Анастасія Коротка оголосили про своє розлучення. Подробиці події у статті.

“Класно, що змінили образ!”: 34-річна Надя Дорофєєва вийшла на люди в окулярах та нерозчесана

Після розпаду гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва весь час намагається вразити своїх шанувальників нестандартними кроками. Ось і цього разу викликала купу захопливих відгуків.