facebook

“Таку за дружину пристойний чоловік не покличе”: старий друг Бузової розповів про Ольгу таке, що просто на голову не натягнути

Екс-учасник реаліті-шоу "Дом-2" Май Абрикосов виступив на публіку, і поділився деякими секретами про свою стару подругу Ольгу Бузову.

Абрикосов згадує – вперше Бузова прийшла на проект “Дом-2 ” ще будучи вісімнадцятирічної дівчинкою, було це в далекому 2004. Май розповідає – не дивлячись на її такий юний вік, дівчина ніколи не була дурною або наївною.

Прийшовши в Дом-2, у 18-річної Бузової вже був досвід відносин з тираном і наркоманом

Май Абрикосов, друг Ольги Бузової

Вона навіть жила разом з чоловіком, який зловживав наркотиками і алкоголем, а також намагався підсадити Олю. Коли та відмовлялася, він піднімав на неї руку. На щастя, Ользі вистачило сил втекти від нього і назавжди для себе позначити – наркотики – це зло.

“Ніяка Ольга не наївна, вона розважлива – перед кожним конкурсом закатувала істерики і ридала, ефективно викликаючи до себе жалість, що робить і досі “, – зауважив старий знайомий молодий відомої співачки.

Також він висловився про неї вельми кепсько, резюмував, що ніякої поважаючий себе чоловік не покличе заміж жінку, яка “вела статеве життя на камеру “. Що саме Май Абрикосов мав на увазі, невідомо, але можна припустити, що мова йде про дуже відкритому особистому житті Бузової, особливо за часів її участі в реаліті-шоу “Дом-2 “.

Популярне

Схожі статті

“У них ще той темперамент”: Руслан Сенічкін і Людмила Барбір з’явились на публіці – закохані та молоді

Відомі українські ведучі Руслан Сенічкін і Людмила Барбір приміряли на себе образ закоханої пари. Зіркові колеги зібрали купу коментарів про свої наряди.

Тепер запальна брюнетка – повна протилежність мамі: донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл показала новий образ

Донька знаменитої телеведучої Ольги Фреймут показала новий образ, який кардинально відрізняє її від зіркової мами. Тепер зовнішність дівчини виглядає ще більш екзотично та екстравагантно.

Влад Яма вперше показав своїх батьків: вони із Запоріжжя, а він втік з України в США і живе тепер в Маямі

Український хореограф та суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма, який давно переїхав у Сполучені Штати Америки, показав фото родини у повному складі – з батьками, які родом із міста Запоріжжя.

Що стало з Романом Сасанчиним – подвійним переможцем “Голосу країни”, який відмовився від публічного життя

Роман Сасанчин став єдиним учасником вокального проєкту "Голос країни", який здобув перемогу двічі. Та навіть це не допомогло артисту пробитися в український шоу-бізнес

Полтавська за місяць до пологів засвітилася в інстанції, де оформлюють розлучення: “Остапчуків вже забагато”

Молода дружина Остапчука зараз знаходиться на 8-му місяці вагітності. Нещодавно дівчина показалася в РАЦСі і зізналася, що прийняла серйозне рішення щодо свого шлюбу.

“Знайшов фото, яке ще не бачила Надя”: Антон Птушкін скомпрометував Мішу Кацуріна перед Дорофєєвою

Ресторатор Міша Кацурін та тревел-блогер Антон Птушкін давно відомі своєю дружбою. А яка чоловіча дружба може бути без жартів одне над одним? Ось і скомпрометував Антон друга перед Надею Дорофєєвою.