facebook

Філіп Кіркоров подарував своєму 8-річному синові Роллс-Ройс за 30 мільйонів: Гаррі Галкіну і не снилося

Поп-король російської естради Філіп Кіркоров подарував своєму синові Мартіну Роллс-Ройс. Цей подаруночок обійшовся зірковому таткові в кругленьку суму.

Ні для кого не секрет, що співак не любить в чому-небудь собі відмовляти. На даний момент, наприклад, він зайнятий будівництвом і облаштуванням нового будинку. При всьому при цьому артист думає і про рідних. Особливо він любить побалувати спадкоємців — дочку Аллу-Вікторію, якій в листопаді виповниться 9, і восьмирічного сина Мартіна-Крістіна.

Варто відзначити, що після розлучення з Примадонною Філіп Бедросович так і не зустрів ту саму, тому дітей йому народила сурогатна мати.

Філіп Кіркоров з дітьми

В ефірі програми «Ти не повіриш!» на телеканалі НТВ герой статті в черговий раз довів, який він турботливий батько. Так, Кіркоров вирішив купити Rolls-Royce за 30 мільйонів рублів (майже 11 млн гривень), але не собі, а Мартіну.

Rolls-Royce
Rolls-Royce

Зараз автомобіль стоїть в гаражі знаменитості і хлопчик про це знає:

«Син з двох років розбирався у всіх марках. Він чекає, коли йому може буде сісти за кермо, хоча він не розуміє поки, що на Роллс-Ройсі краще їхати ззаду», — зазначив поп-король.

А ось Алла-Вікторія любить карети, як справжня принцеса. Незважаючи на її юний вік, у неї вже “роман” з Гном Гномичем — сином музичного продюсера Яни Рудковської та фігуриста Євгена Плющенка.

Саша Плющенко з Аллою-Вікторією і Мартіном

Як розповів Філіп, діти ведуть переписку і у Саші безумовно є симпатія до його дочки, чим артист, до речі, дуже пишається:

«Зараз увесь світ пише Сашкові, але він вибирає Аллу-Вікторію».

Популярне

Схожі статті

Старший син Анатолія Хостікоєва не від Наталії Сумської начудив: уявив себе героєм “Матриці” – вилитий Рівз

42-річний Георгій Хостікоєв вбрався у костюм Нео з "Матриці" й відразу ж відчув себе суперлюдиною. Актор відразу ж вступив у боротьбу з невидимим злом і, схоже, здобув перемогу.

Була дружина, але їй було все одно: Катерина Осадча закрутила таємний роман та завагітніла від жонатого

Історія кохання Юрія Горбунова та Катерини Осадчої не один рік було гучною темою для обговорень серед ЗМІ та прихильників. Чому пара довгий час тримала стосунки у таємниці?

40-річна TAYANNA розсекретила, скільки пропозицій руки та серця відхилила: є у неї дещо спільне з Ані Лорак

Нині співачці TAYANNA 40 років, і вона не відчуває себе фантастичною жінкою, швидше, самотньою. А були часи, коли перебувала закоханою й щасливою. От тоді й писала такі чудові пісні.

Звичайна жінка під 50: Оля Полякова показала, якою її щоранку бачить Буряковський без макіяжу і зачіски

45-річна співачка Оля Полякова змила грим і показала, якою щоранку її бачить чоловік Вадим Буряковський. Без макіяжу жінка виглядає не так свіжо та яскраво.

Хлопчик, який почав зніматися в кіно з 4 років: як живе один із кращих акторів-дітей в Україні Євген Лебедин

Це миле хлопчаче личко ми бачили у багатьох фільмах та серіалах. Євгена Лебедина ні з ким іншим не сплутаєш. Нині юнаку вже 17 років, і він намагається не згадувати про дитячу популярність.

Тиха розкіш в українському стилі чи шик під стать Роксолани: сестри Сумські не мають нічого спільного

Відомі українські актриси, рідні сестри та просто красуні, Ольга та Наталія Сумські, попри спорідненість зовсім не схожі між собою. Одна асоціюється з шиком Роксолани, інша – з тихою розкішшю.