facebook

Невістка Оксани Марченко вагітна, тому вони і поспішили з весіллям

Нещодавно Олег Винник і група "Время и стекло" вітали знамениту ведучу Оксану Марченко з тим, що її син одружився.
Оксана і Катя Марченко, Олег Винник

Невістку Оксани звуть Катерина Марченко (взяла прізвище чоловіка), їй 22 роки і вона блогер. Для багатьох весілля Богдана Марченко виявилася несподіванкою, адже йому всього 23 роки, і ще недавно ні про яку весілля мови не йшло. А вже в жовтні Катерина блиснула перед публікою дорогим діамантовим кільцем, і все стало зрозуміло – вона виходить заміж. Але до чого такий поспіх?

Чому Катерина і Богдан Марченко поспішили з весіллям?

Богдан і Катя Марченко

Це все через те, що 22-річна блогерша завагітніла від Богдана. До весілля пара приховувала це явище, але зараз Катерина вже публікує фото, де очевидно – намагається приховати живіт, який вже трохи округлився. Поки Оксана Марченко та її чоловік Віктор Медведчук ніяк не анонсованого поповнення в новоспеченої сім’ї, але одруження сина вони обидва були дуже раді. Оксана і її невістка Катя налагодили добрі стосунки, адже на весіллі Катерина подякувала батькам чоловіка за сина і навіть назвала телеведучу мамою.

Зараз українська телеведуча Оксана Марченко живе і працює в Росії. Туди вона переїхала кілька років тому, коли їй заборонили працювати ведучою проекту “Х-фактор “.

Популярне

Схожі статті

“Народження Венери”: Боттічеллі бачив свою героїню саме такою – Олександра Заріцька повторила образ у мушлі

Олександра Заріцька з гурту Kazka вирішила здивувати шанувальників, повторивши образ Венери, як її бачив Боттічеллі. Звісно, до народження богині й пересування за допомогою вітру не дійшло.

“Це найкращі миті мого життя”: 40-річна Слава Камінська зустрічається з молодиком – танцівником, як Дікусар

Славі Камінській довелося брати участь у "Танцях з зірками" двічі. Один із них був із Дмитром Дікусаром. Співачка й досі не може забути спільних тренувань, тож знайшла заміну українцю.

Не пройшли повз: як Нікітюк, Денисенко та Астафʼєва відреагували на розлучення Бєднякова з Настею Короткою

Нещодавно відомий телеведучий Андрій Бєдняков публічно повідомив про своє розлучення з дружиною Настею Короткою. Колеги артиста не пройшли повз і залишили свої коментарі, реакції й побажання.

Зірка студії “Квартал 95” Ірина Сопонару показала, як сестра їй робить уколи краси: зберігають молодість

Ірині Сопонару з "Єдиного Кварталу" пощастило не лише з чоловіком, але й з сестрою. Наталка робить родичці дуже ефективні й надсучасні уколи краси. Тому акторка так і сяє.

Фреймут приховує справжнє прізвище свого сина Валерія: називати ім’я заборонив батько чи це мамина примха?

Відома українська телеведуча та журналістка Ольга Фреймут, розповідаючи про свого сина від Володимира Локотка, не захотіла називати його справжнього прізвища.

“Відлуння фантазій напередодні Хелловіну…”: Анна Завальська налаштувалася на осінній лад і показала сина

Після розпаду гурту "Алібі", сестри Завальські стали рідше з'являтися в інфопросторі. Анна вирішила поділитися осіннім вайбом і показала, як підріс її єдиний син від Дмитра Саратського.