facebook

Видужала від Ковіда кохана Олега Винника Олена Шоптенко запропонувала пограти в дорослі ігри

Дискваліфікація з програми "Танці з зірками" для головних фаворитів проекту Олени Шоптенко та Олега Винника виявилася дуже болючою.

Шоптенко на довгий час пропала з Інстаграм, і не виходила на зв’язок з шанувальниками. Фанати були схвильовані – не розвинулася на цьому грунті у Шоптенко депресія або навіть творча криза? Але подружка Олега Винника поспішила всіх заспокоїти, і з’явилася у себе ж в блозі в новому веселому відео.

Шоптенко грайливо підморгнула і запропонувала пограти в ігри для дорослих

А за перемогу в цій грі учасник може отримати сковороду. Ось така несподівана колаборація з головного хореографа в кухарки.

“Я знаю багато дитячих розвиваючих ігор (а якщо не знаю, то можу придумати на ходу), але ось вам розвиваюча гра в пасочки для дорослих. Умови гри – нагодувати сім’ю смачно, здорово і швидко без відриву від решти життя. @Tefal. ua придумали посуд Ingenio, яка допомагає мені виграти в цій грі! “, – пише Олена Шоптенко.

Подробиці гри ви можете подивитися у неї на сторінці в Інстаграм. Взяти участь можуть усі бажаючі.

Олег Винник оцінив таке відео подружки Олени, і залишив лайк.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCGmXSSJDt2C%2F&is_from_rle

Всього за творчістю і життям Шоптенко стежать майже триста тисяч чоловік.

Популярне

Схожі статті

“Раніше для тіла, зараз для голови”: як Марічці Падалко вдається виглядати молодшою за Вітвіцьку та Таран

Марічка Падалко завжди славилася своєю спортивною формою. Однак сьогодні, у свої зрілі роки, вона знаходить у спорті не лише джерело фізичної сили, а й справжній притулок для душі.

Куди зникла та чим займається 75-річна колишня Перша Леді Людмила Янукович: шахтарську столицю й не відвідує

Доля дружини президента-втікача не радісна. Слово "колишня" давно стало її постійним супутником і на сцені політичної драми, де розгортаються події української історії, для неї не знайшлося місця. 

Тонкі, повітряні, із золотистою скоринкою готую найсмачніші у світі млинці з яблуками: все просто як 2х2=4

Серед безлічі рецептів млинців є ті, що називаються "класикою жанру" — перевірені багатьма господинями та часом. Саме такий рецепт пропонуємо вам сьогодні.

“Без пари”: дружина Влада Ями Ліліана поділилася головним та натякнула, що їй доведеться бути самій

Ліліана, дружина хореографа Влада Ями, поділилася особистими думками щодо свого життя. Останні події привернули увагу не через професійні досягнення її чоловіка, а через численні вечірки.

Все ж таки не рідні? Галкін показав спільних з Пугачовою дітей, які не те що на батьків, між собою не схожі

Домисли навколо родини Пугачової та Галкіна не вщухають. 11 років жовта преса порушує питання, наскільки близькі Ліза та Гаррі, до своїх батьків, і чи справді вони їхні біологічні спадкоємці.

Пора року навіяла: печиво “Осінній листочок”. Готую з простих продуктів показну солодку випічку на свята

Осінь приносить натхнення своїми теплими кольорами, ароматами і настроєм. Саме в цей час хочеться особливих солодощів, які б відображали атмосферу цієї пори року.